reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

No plany są takie żeby jechać rezerwujemy coś nad morzem mam nadzieje ze to nie będzie droga przez mękę :)
Super ze rodzinka się tak cieszyła u mnie widzieli od razu najbliżsi czyli babcia i tata bratu powiedziałam jak zobaczyłam serduszko czyli tez dość wcześnie wszyscy się bardzo cieszyli ale tez bali ze względu na nasze wcześniejsze doświadczenia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emkaa bidulki, to życzę Tobie i córci lepszego samopoczucia :)
Dziękujemy :)

Tynka- jasne , jeśli czujecie się na siłach to jedzcie[emoji5]

My zawesze szukamy na ostatnią chwilę, gdy zapowiada się super pogoda.Kiedyś spędziliśmy dwa tygodnie, ciągle wiało i było bardzo zimo, teraz się nie wyrywamy z rezerwacjami i o dziwo zawsze znajdujemy miejsca:)

f2w3skjoapwrgv7j.png

No to prawda problemu nie ma jest dużo kwater my jakoś zawsze mamy szczęście i ci jedziemy nad morze to mamy piękna pogodę w a tym roku to już wszystko przebiło bo cały tydzień było pięknie. W maju byliśmy w Chorwacji to tam było jeszcze pare dni chłodne a u nas super .
Mężuś kazał dzisiaj nie gotować zabiera mnie do restauracji :D

Dziewczyny jak Wam mija sobotni wieczór,jakieś plany?? Mi jakoś smutaśnie,bo siedze sama i zamulam,a mój poszedł na wigilię pracowniczą do klubu taaa ;)
No własnie .co tu robić ? skończyłam oglądać ostatni odcinek mojego ukochanego serialu Black Sails ,w styczniu nowy sezon .Gra o Tron też w 2017 tak samo jak Stranger Things czyli też 2017 .Kurcze co oglądać ? Jakieś pomysły ?

No to prawda problemu nie ma jest dużo kwater my jakoś zawsze mamy szczęście i ci jedziemy nad morze to mamy piękna pogodę w a tym roku to już wszystko przebiło bo cały tydzień było pięknie. W maju byliśmy w Chorwacji to tam było jeszcze pare dni chłodne a u nas super .

Ooo jaki kochany :) my właśnie siedzimy na burgerze :) mąż robi wielkie oczy bo bekon odkładam na bok a zawsze mu wyjadalam ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ostatnia edycja:
Caixa nie robiłam GGTP, ale też nigdy nie oznaczali mi tego w szpitalu, pozostałe w normie. Siedzą mnie pachwiny, twarz, dekolt, nogi nasz kur... wszystko!
Cóż zaczynam eliminować po kolei. A wyniki za dwa tygodnie powtórzę.

Zając a ile Wy po ślubie jesteście?

My byliśmy pod koniec wakacji i było cudownie i gorąco :)

Dziewczyny a gdzie ogladacie te seriale ? Np. Gre o tron ? Legalnie czy nie ?

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry