reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moj chłop tez lubi ten sport, uważa ze to zdrowe [emoji23] a jak go przekonuje, ze nie mam siły albo ochoty to mówi, ze nie muszę nic robić on sie wszystkim zajmie i na koniec faktycznie mi sie udziela chcica [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Windy, jak noga? [emoji33]
Bulbasek, co tam u ciebie?..
Spark, oj nieźle działacie [emoji12] jakby mnie moj obudził to bym go chyba udusiła [emoji12] ze mnie jest straszny śpioch.. ale my przeważnie juz o 22 śpimy jak stare małżeństwo [emoji23] M wstaje codziennie o 4:30 wiec wieczorem często pada jak dzidziuś.. to moj syn czasem dluzej dokazuje [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Windy, jak noga? [emoji33]
Bulbasek, co tam u ciebie?..
Spark, oj nieźle działacie [emoji12] jakby mnie moj obudził to bym go chyba udusiła [emoji12] ze mnie jest straszny śpioch.. ale my przeważnie juz o 22 śpimy jak stare małżeństwo [emoji23] M wstaje codziennie o 4:30 wiec wieczorem często pada jak dzidziuś.. to moj syn czasem dluzej dokazuje [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
On mnie nie obudził, on mi nie dał zasnąć :p

Kurde dziewczyny kilka dni mnie nie było .. jak @ przyszła to sie załamałam. Teraz odpuszczam i nie będę monitorować, kontrolować nic :-)
Przyjdzie samo bo inaczej zwariuje. W środę kończy mi sie @ 16 grudnia idę do ginekologa pytam co i jak i bedzie jak bedzie :-)

reklama
Hej dziewczyny :)
Bertha robiłaś dzis test?
Ja wczoraj ogarnęłam okna i firany.
Wieczirem byla u nas imprezka wiec wypilam sobie 2 lampki wina po czym zaczęły bolec mnie jajniki i dol brzucha więc wiecej nie pilam.
Ovufruend wyznaczył mi owu. Co widać ponizej.

Do góry