reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

20161213-175801.jpg
Jaki piękny pokoik ,zakochałam się :-) :)
A Ty Luxia dobrze sobie wyglądasz na tych ostatnich nogach :happy: a brzusio rzeczywiście nisko :szok:

reklama
Ja w brzuchu za wiele nie czuje, ale slepa nie jestem I kuzwa mialam wczoraj sporo brunatnego sluzu, a dzis tempka zjechala o 0.2F, trzymam sie jeszcze nadziei ze jutro podbije do gory a to jest spadek implantacyjny.
Chyba ze moj I Tak juz krotki cykl skraca sie jeszcze bardziej[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My to sie biedne nakminimy i nadomyślamy w tych naszych życiach... :confused2:

Ja w ciązy nie jestem a juz wózek wybrany i pół wyprawki w zakładkach, tylko kupowac ni ma komu :D

Hahaha ja identyko [emoji23] tylko, ze mi sie koncepcja zmienia co jakis miesiac.
Miesiac temu chcialam aby wzorem przewodnim byla ta posciel:
f8e74f57da1ba452761373b921e24034.jpg

Potem ta:
678099080c9e44283c1b67bc13c01874.jpg

Potem kropki, trojkaty, retro [emoji23]
Jak przyjdzie mi sie decydowac to chyba oglupieje [emoji23]

Ufff udało mi sie nadrobić prawie 50 stron nie normane jesteście tak drukować :-D:-D:-D

Ech... widzę smutne wieści dziewczyny bardzo bardzo tulę :(

Bertha o nieeeee, nie wierze że się nie udało jakie życie jest cholernie nie sparwiedliwe :( :angry::wściekła/y:

Lux o kuuurcze nie dziwie się ,że tak narzekasz bardzo duży brzuszek. Slicznie wszystko przygotowane :) Ja też coś koło setki ważę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: 3 miesiące temu rzuciłam fajki i poszło do góry niestety ale jutro mija miesiąc jak dzielnie ćwiczę z Ewką i Tiffany jutro pierwsze mierzenie zobaczymy czy pot ściekający po d*pie coś dał.

Wszystkie dziewczyny czekające na testowanie przesyłam moc dobrej energii do zobaczenia z II kreskami :)

Hahaha ja identyko [emoji23] tylko, ze mi sie koncepcja zmienia co jakis miesiac.
Miesiac temu chcialam aby wzorem przewodnim byla ta posciel:
f8e74f57da1ba452761373b921e24034.jpg

Potem ta:
678099080c9e44283c1b67bc13c01874.jpg

Potem kropki, trojkaty, retro [emoji23]
Jak przyjdzie mi sie decydowac to chyba oglupieje [emoji23]

Łoooo, ta druga zajebista! A wez... ja ograniczylam wybór wózka do 2, bo mi sie zmieniało co tydzien, B to juz nawet przestał sie do nazw przywiązywac :D a wczesniej zakochalam sie w wózku z motywem arbuza, nie wiem co mną kierowało xd

Link do: 3w1 Wózek Dada Paradiso Watermelon (spacerówka + gondola + fotelik z adapterem) 2016 KURIER GRATIS [id21934] - 1579 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

w sumie jak tak na niego znowu popatrzyłam, to znowu mi sie podoba, haha :D

Łoooo, ta druga zajebista! A wez... ja ograniczylam wybór wózka do 2, bo mi sie zmieniało co tydzien, B to juz nawet przestał sie do nazw przywiązywac :D a wczesniej zakochalam sie w wózku z motywem arbuza, nie wiem co mną kierowało xd

Link do: 3w1 Wózek Dada Paradiso Watermelon (spacerówka + gondola + fotelik z adapterem) 2016 KURIER GRATIS [id21934] - 1579 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

w sumie jak tak na niego znowu popatrzyłam, to znowu mi sie podoba, haha :D

Nie moje kolory:p
a ja nie wybieram, nie szukam niczego co by zbędnie sie nie nakrecac...:) wiem, ze chyba chcialabym szumisia ;)
Ogólnie podobaja mi sie wózki baby design husky czy jakos tak

Nie moje kolory:p
a ja nie wybieram, nie szukam niczego co by zbędnie sie nie nakrecac...:) wiem, ze chyba chcialabym szumisia ;)

Moje tez nie, ale zauroczyła mnie ta torba do wozka, haha :D Bo ja generalnie jak wybieram kolor wózka to i tak zawsze wychodzi na czarny albo ciemny granat :D
Poza tym chyba troche bałabym sie wsadzić Bąbla do fotelika, który jednak chyba do najlepszych nie nalezy... :p

U nas staneło na Bebetto Vulcano albo Luca S-line... chociaz zakochana jestem w musty, ale to juz droga impreza :D

reklama
Do góry