reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cieszę sie, ze nie na torbieli itd mowię doktorkowi, ze pachwiny mnie bolą jak byk , a on mowi, ze jaja rosną to boli :p
Jestem w szoku, ze tak maja po 19mm w 9 dc, ale ten śluz zaraz po @ był zastanawiający :-)
ŻYCZĘ NAM ABYSY WSZYSTKIE ZARAZ MIAŁY 2 grube KRECHY :-D
ja w poniedziałek znowu ide na kontrole sprawdzic czy pęcherzyk pękł:)

Cieszę sie, ze nie na torbieli itd mowię doktorkowi, ze pachwiny mnie bolą jak byk , a on mowi, ze jaja rosną to boli :p
Jestem w szoku, ze tak maja po 19mm w 9 dc, ale ten śluz zaraz po @ był zastanawiający :-)
ŻYCZĘ NAM ABYSY WSZYSTKIE ZARAZ MIAŁY 2 grube KRECHY :-D

marc, super! Ja tez mam owu zawsze po miedzy 9-12dc, do tego lutealna ciut krotsza i z tego wychodza te moje szybkie cykle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Docia a temp sprawdzasz?[emoji848]

NiE sprawdzam bo przed małpa i tak miałam nawet 38 ,dupa z tego,przed ciążą miałam leki przez 3mc i w 4 się udało,a teraz to 1cykl z lekami i powiem ci że jak byłam w ciąży bolały mnie biodra w nocy przed ciążą,w ciąży nie po poronieniu znowu i ten cykl też przestało 3 dni temu ,czyli brakuje mi progesteronu jak przestanie boleć zajdę tak było przedtem ,doła mam ale do przodu mój m też myślał że jestem i się udało załamał się,ile jeszcze piersi mi ogląda i tak mam duże misce d więc nic nie widać tylko już nie jędrne jak w ciąży a ważę 60kg

Dziewczyny u mnie lipa, chyba dzisiaj fasolinda próbowała się przyjąć, ale macica mi się tak spina że znowu powtórka z listopada, jajo będzie odrzucone przez tego cholernego polipa:(((((. A kolejna histeroskopia w lutym bo w styczniu to nawet nie chce bo jedziemy na urlop a też chcę coś z niego mieć.

NiE sprawdzam bo przed małpa i tak miałam nawet 38 ,dupa z tego,przed ciążą miałam leki przez 3mc i w 4 się udało,a teraz to 1cykl z lekami i powiem ci że jak byłam w ciąży bolały mnie biodra w nocy przed ciążą,w ciąży nie po poronieniu znowu i ten cykl też przestało 3 dni temu ,czyli brakuje mi progesteronu jak przestanie boleć zajdę tak było przedtem ,doła mam ale do przodu mój m też myślał że jestem i się udało załamał się,ile jeszcze piersi mi ogląda i tak mam duże misce d więc nic nie widać tylko już nie jędrne jak w ciąży a ważę 60kg
Docia to witaj w klubie :(, ja może jeszcze troszkę się oszukuje, że się uda, ale rozumiem podpowiada, nie bądź głupia, ile kobiet z polipem zachodzi w ciążę :(((( U Ciebie jeszcze nadzieja jest??. Bo u mnie to teraz rav macica tak zwariowana:((((

Docia, czyli mniej wiecej wiesz jaka jest przyczyna. Mam nadzieje, ze leki pomogą, wczesniej 3mce leki i w 4 cyklu sie udalo, życzę Cie tego samego teraz, albo i szybciej[emoji11]

Kurcze teraz to i mnie ciarki przeszły bo przypominam sobie to wszystko
o jeju prawdopodobnie czeka mnie to po raz trzeci :szok:

Mnie piekła jakby - dziwne uczucie to było. Kilka razy to czułam. A teraz - mam duże piersi, i czuję od czasu do czasu takie jakby "ruchy robaczkowe" w brzuchu, ale nie przez cały dzień. Czasem jajnik zakłuje. Za to z soboty na niedzielę, normalnie myślałam, że okres dostanę - tak mnie brzuch bolał. A potem wszystko się wyciszyło. I wieczorem jestem wzdęta. To wszystko.:)

reklama
Dziewczyny u mnie lipa, chyba dzisiaj fasolinda próbowała się przyjąć, ale macica mi się tak spina że znowu powtórka z listopada, jajo będzie odrzucone przez tego cholernego polipa:(((((. A kolejna histeroskopia w lutym bo w styczniu to nawet nie chce bo jedziemy na urlop a też chcę coś z niego mieć.

oczekiwanie, który dc masz?

Do góry