• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej laski. Ja wczoraj o 17 znowu bylam na ip bo wody mi odchodziły, niestety były zielone do 12 w nocy walczyłam mężnie o rozwarcie ale nic zero. Chwile po 12 tętno spadlo i zrobili mi cesarkę. Tak wiec oficjalnie poród mam za sobą. Mala jest słodka. Waży 3.750 mierzy 58cm. Nie na zrobię was bo jakos mi to nie w glowie. Wubaczcie
Gratulacje! szkoda, że nie udało się sn, ale zdrowie maluszka najważniejsze.
@elifit jeszcze raz gratulacje!!! I podobnie jak @2411magdalenka mam ochotę napisać, że jestem z Ciebie dumna
Teraz jeszcze tylko czekam na informację, że Bonusowej udało się urodzić w domu. :happy:

reklama
Witam.[emoji4]

Ooo też czekam na wieści od Bonusowej.

To już nie dużo zostało brzuchatek. Grudniówki dosyć szybko się rozpakowały[emoji6].

U nas nocka w miarę. Trochę zaczynam normowac karmienie i odzwyczajam Oskarka od tak częstego jedzenia. Teraz średnio wychodzi nam 2-2,5h i nie marudzi przy jedzeniu tak jak wcześniej, więc nie jest źle.

Miłej niedzieli [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry