reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze a moja małżusia się chyba obraziła po tym jak zafundowałam jej badanie na drożność i zero śluzu i dolegliwości z jajeczkowania... 11dc a ja ani śluzu ani nic... chyba doszła do wniosku że w tym cyklu odpłaci mi się za te męczarnie i nic nie pomoże :no:

reklama
Kurcze a moja małżusia się chyba obraziła po tym jak zafundowałam jej badanie na drożność i zero śluzu i dolegliwości z jajeczkowania... 11dc a ja ani śluzu ani nic... chyba doszła do wniosku że w tym cyklu odpłaci mi się za te męczarnie i nic nie pomoże :no:
Ja w tym cyklu tez sluzu nie mialam praktycznie, jedynie przy 2 w toalecie cos tam polecialo glutowatego niewielkiego :p a tak to sahara i wyszedl test pozytywny, wiec do dziela ;) ;) ;);););););););););)

Ogolnie dobrze.... Od czasu do czasu cos w podbrzuszu zaboli ale jest OK. Mam wilczy glod i zgage :p Jutro ide po zwolnienie do rodzinnego, nie bede siedziec w pracy jak na szpilkach i ze strachem chodzic do wc, bo tam dostalam krwawienia w poprzedniej ciazy... Najwazniejsze ze goraczki nie mam juz ;)
A u Ciebie jak tam?

Mnie tez strasznie ssie[emoji85][emoji15]
I sikam jak jakaś porąbana [emoji23]
Poza tym spoko.
Ja pracuje i pracować bede, tak długo jak bede mogła, nie przemęczam sie, jestem sobie sama szefem wiec luz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez ze śluzem było tak sobie, a jednak!

Docia przykro mi :(

Emzilka gratuluję! Tak samo
Cheebay ps betę rób co 2 dni tak mi mój ginekolog zalecał co.2/3 dni żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta.

Co tam u was dziewczyny Bulbasek Bertha ? StorAnia Spark ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?

Załączniki

• IMG_20161218_210154.jpg
    IMG_20161218_210154.jpg
    532,7 KB · Wyświetleń: 97
U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?

Wydaje mi się, że 17 coś było, ale trochę jak wróżenie z fusów te testy owu [emoji23] u mnie był cień potem trzy dni nic i dziś cień [emoji848] była owu i przegapiłam? Będzie dopiero?

reklama
Do góry