reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja niestety znam sie odrzucaniu spadku zlwaszcza przez osoby maloletnie... wiedza z zycia.

Asia 1996 ogromne gratulacje [emoji255]

Zielinka piekne pazury :)

Moj 5 latek chory, wiec siedzimy razem i wymyslamy rozne zabawy, spedzanie czasu dla zabicia nudy.

Ja niestety znam sie odrzucaniu spadku zlwaszcza przez osoby maloletnie... wiedza z zycia.

Asia 1996 ogromne gratulacje [emoji255]

Zielinka piekne pazury :)

Moj 5 latek chory, wiec siedzimy razem i wymyslamy rozne zabawy, spedzanie czasu dla zabicia nudy.

My uwielbiany gry planszowe, gramy z córka kilka razy dziennie :)

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Mam to samo potworny leń u mnie zagościł w ogóle nie mam weny świątecznej Zostajemy w Irlandii a od 27 mamy rodzinę męża więc bardziej tym się przejmuję i szykuję niż Wigilia Mam czas do czwartku chyba się ogarnę
emoji319.png
mam tak samo i rodzinka na głowie przylatują w nocy 26 .W domu syf że aż przykro .Ale ja tak zawsze robię potem w jeden dzień wszystko nadrobię , dobrze że nie mam firanek do prania i prasowania .

Do góry