reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

dziekujemy za komlementy:tak: i szkoda ze nie dopatrujecie sie podobienstwa Makreli do mnie:-p

Piekne maluszki :tak: juz w zasadzie nie maluszki:-p Emilka jak pieknie siada!! :tak: ja bym sie bala ze Martyna na twarz upadnie :-D

Makrel dostala pizamke ze smyka, bardzo ladna z krowka, ale rozmiar 80 i jest taaaaka wielka ze jeszcze chya pol roku zanim bedzie ja nosic:tak:

reklama
Oliwieczka, jak to nie widzisz!!!:-)Nie wiem czy w najbliższym czasie uda mi się znowu uchwycić zęby Tosi, bo to nie lada sztuka:-DTak więc chyba szybko Twojego zyczenia nie spełnię.
Airin- to super, że są z tego samego dnia. Z naszego forum jeszcze Milenka od karoliny jest z 7.02.07:tak::-)
Gosia, super Emilka siedzi!!Tosia jeszcze się za bardzo chwieje:-);-)

ładne piżamki. Tosia śpi w śpioszkach, albo w pajacykach. jak juz będzie chodzić to przejdziemy na piżamki, bo jakoś nie umiem sobie wyobrazic chodzącego dziecka w pajacyku:-)od razu smiac mi sie chce jak o tym pomyslę:-D

Tosia dzisiaj miała spotkanie pierwszego stopnia z moim psem, który teraz mieszka u mojej siostry. Baster cały czas chciał ją lizać, a ona się cieszyła:-)

ładne piżamki. Tosia śpi w śpioszkach, albo w pajacykach. jak juz będzie chodzić to przejdziemy na piżamki, bo jakoś nie umiem sobie wyobrazic chodzącego dziecka w pajacyku:-)od razu smiac mi sie chce jak o tym pomyslę:-D

Martula ja dokładnie tak samo myślę:tak: Victorek też śpi w śpiochach, bo jest mu jeszcze tak wygodniej. Żadna gumka nie gniecie go w brzuszek, nic mu się nie zsuwa, nie zawija...;-) Teraz ma np. frotowego bodziaka z długim rękawkiem, śpiochy no i pieluszkę:-p
Widać, że Tosia z Basterem się polubili:-D To bardzo dobrze:-) A Baster ma szansę powrotu do Was;-)? Czy już raczej nie?

hmm, raczej nie. Niestety nie ułozyłyśmy go odpowiednio i na spacerach strasznie ciągnie na smyczy, a sam chodzić nie umie, bo ucieka. Więc nie wyobrażam sobie spacerowania z wózkiem i z nim jednocześnie. Tęskni mi się za nim, ale czasami siostra mi go podrzuca-tak jak dzisiaj. :-):tak:

Agusia mały wyglada fantastycznie w pizamce.

Martula widac ze Tosia bardzo polubila sie z pieskiem:tak:

Olus spi w spioszkach jest jemu wygodnie i nic niecisnie w brzuszek.

Ps. Dziewczyny slyszalyscie moze ostatnio o jakis konkursach ze zdjeciami dzieci>>??

Pozdrawiam

Śliczne foteczki :-):-):-)
Ja też jakoś nie jestem przekonana do piżamek, choć bardzo mi się podobają. Milutek śpi w pajacykach, w piżamce zaraz plecki miałaby na wierzchu i pewnie by ją gniotła zrolowana góra od piżamki, ona w nocy wędruje po łóżeczku i strasznie się wierci, więc piżamki nieprędko będą u nas na topie :no:
Chodzące dziecko w pajacyku to faktycznie musi być komiczny widok hehehe.. :-D

reklama
Oliwce w ogóle góra piżamki nie wychodzi ze spodenek i się nie roluje :no: chociaż tez trochę wędruje w łóżeczku. Gumka też ją brzuszek nie ciśnie, bo jest taka akurat, nie za ciasna, nie za luźna.
Moim zdaniem jest równie wygodna jak pajacyki.

Do góry