reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

A mój Alex ostatnio to jest taki "gorący facet";-), ze śpi w samym body. Ubranie go w cokolwiek innego- pajacyk czy piżamke- to mur beton zgrzany malec z rana...:tak:

Odnośnie jego prób samodzielnego siedzenia, to bez jakiejś pomocniczej poduchy ani rusz:no: Za to w czołganiu sie na plecach (tak, tak), jest niedościgniony i efektem tego jest śmieszna łysinka z tyłu głowy :szok::-) Ja te śmieszne akrobacje nazywam "raczkowaniem na plecach ". Bądź co badź, nie można Alexa zostawić samego ani na minutkę.:tak:
I pewnie się powtarzam, ale wasze pociechy są prześliczne- i w piżamkach, i w skarpetkach z grzechotkami i jakkolwiek by nie były ubrane.:-)

reklama
Ps. Dziewczyny slyszalyscie moze ostatnio o jakis konkursach ze zdjeciami dzieci>>??

Pozdrawiam
Didula, wczoraj kupiłam nowy numer Dziecko i tam jest ogłoszony konkurs zdjęcie dziecka na okładkę. Trzeba wysłać 3 zdjęcia pocztą z kuponami z gazety-lipcowej i obecnej sierpniowej:-)z tych zdjęc wybierają i zapraszają na sesję do warszawy:-D

Martula! ale masz slicznego labradorka !!! o takim własnie marzymy, jak Zosia bedzie miała roczek to kupimy sobie szczeniaczka :tak::tak::tak: juz nie mogę sie doczekać
zdjęcia oczywiscie sliczne !

reklama
Do góry