reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
U nas łysego placyku nie było, bo Fili miał tak króciutkie i mizerne włoski,zę nie było śladu wytarcia...plus łysych dzidziulków:-D:-D:-D ale pamiętam jak moja siostra miała właśnie takie wytarte włoski..

Heh Julci tez ten placek zarasta meszkiem:-p ale za jakis czas znow sie wyciera, moze przez to ze lezenie na pleckach to jej ulubiona pozycja:-)

Julcia bardzo ladnie wygląda w tym pajacu w paseczki;)
U nas łysego placka nie było,troszkę się tylko wytarły,a nowe włoski już rosną;).z tyłu ma takie długie,że kiteczkę można zrobić!

Martula! ale masz slicznego labradorka !!! o takim własnie marzymy, jak Zosia bedzie miała roczek to kupimy sobie szczeniaczka :tak::tak::tak: juz nie mogę sie doczekać
zdjęcia oczywiscie sliczne !
to golden retriever. labrador ma krótką sierść:-):-DAle z temperamentu taki sam. Do dzieci super!!Wszysto możesz z nim robić a on na to przystaje. Tylko trzeba sobie dobrze ułożyć takiego psa, bo mają bardzo dużo energii i siły i czesto chodzą one z panem na spacer a nie na odwrót:-)Ale generalnie polecam bardzo!!!Kochana rasa!!

reklama
Nuska, Juleczka śliczna. I faktycznie w tym pajacyku jej do twarzy. Ja strasznie lubię takie małe dzieci w czerwonym kolorze:-)
kasiad, Fajną ma grzywkę Oliwka:-D

Do góry