ja jak urodze w sumie będę miała 20 lat ale rocznikowoJa mam 20 lat i 3 miesięczna córeczkę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jak urodze w sumie będę miała 20 lat ale rocznikowoJa mam 20 lat i 3 miesięczna córeczkę![]()
Ja też mialam rocznikowoja jak urodze w sumie będę miała 20 lat ale rocznikowo![]()
ja mam termin na sierpień, a urodziny w grudniuJa też mialam rocznikowomiesiąc przed 20 urodzinami urodzilam
To jeszcze sporo zostało do rozwiązania ale zobaczysz szybko czas zleci nawet nie obejrzysz się kiedy i dzidzia będzie już z Tobąja mam termin na sierpień, a urodziny w grudniu![]()
WitajHej dziewczyny mam 18 w sierpniu a maleństwa spodziewam się na MAJ ☺☺☺
Niestety nie wiem. Niedawno byłam w szpitalu z podejrzeniem o osaczanie płynu owodniowego i ile lekarzy tyle opinii raz mówili chopiec raz dziewczynka. Dopiero 27.01 będę wiedzieć. Już się nie mogę doczekać ❤❤❤Hej
Witajchłopiec czy dziewcZynka? Gratuluję
![]()
HejHej!
w lipcu skończę 22 lata a w zeszłą środę dowiedziałam się że zostanę mamą![]()
Też nie mogłam się doczekaćNiestety nie wiem. Niedawno byłam w szpitalu z podejrzeniem o osaczanie płynu owodniowego i ile lekarzy tyle opinii raz mówili chopiec raz dziewczynka. Dopiero 27.01 będę wiedzieć. Już się nie mogę doczekać ❤❤❤