reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

co z sexowaniem się??

Elu z tym odstepem 2 lata to chyab dlatego ze wiekszosc ginekologow zaklada ze kobieta ma rodzic naturalnie, no i w sumie bezpieczniej dla kobiety (tak mi sie wydaje) dlatego zaleca ten odstep, ja osobiscie nie chce znowu cesarki bo po niej fatalne sie czulam ;-( i fakt ze dzidzie ta pozno dostalam ;-( i ze musialam lezec, i ze bolalo piekielnie... ech ja hce rodzic naturalnie chcoc pewnie potem stwierdze ze chce cc heheehhe ;-)

reklama
Elu z tym odstepem 2 lata to chyab dlatego ze wiekszosc ginekologow zaklada ze kobieta ma rodzic naturalnie, no i w sumie bezpieczniej dla kobiety (tak mi sie wydaje) dlatego zaleca ten odstep, ja osobiscie nie chce znowu cesarki bo po niej fatalne sie czulam ;-( i fakt ze dzidzie ta pozno dostalam ;-( i ze musialam lezec, i ze bolalo piekielnie... ech ja hce rodzic naturalnie chcoc pewnie potem stwierdze ze chce cc heheehhe ;-)

karlam, ja tez bym chciała naturalnie. chociaz te skurcze to wcale nie bolały mniej niz rana po cc. ale w skurczach przynajmniej są jakeis przerwy:dull:

heheh no niby sa przerwy, ale u mnie to skorcze w 2 godziny skoczyly to czestotliwosci co minute i trwaly 30 sekund wiec jak dla mnie to tych przerw nie bylo :-( o rany dobrze ze juz nie pamietam tego bolu ;-)

Abeja mozna zastrzyk jak sie karmi piersia. I jak pisalam u mnie bez roznicy czy cos biore czy nie i tak nie mam ochoty buahaha no tak co w tym smiesznego zwlaszcza dla mojego meza:sick::dull:;-)
A ja jakos pamietam jak bola skurcze...nie ma nic gorszego niz ten bol;-)

Skurcze są koszmarne ale trwaja jeden dzień i da się to przeżyć ale dla mnie najgorszy był ból krocza bo żadne przeciwbólowe nie pomagały i trwało to tydzień i ani się ruszać ani kupy :no:zrobić taki potworny ból że szok:wściekła/y:. Ja przez pięć dni leżałam i płakałam z bólu. :szok:

U mnie brak ochoty na pinganie a i @ jeszcze nie było.

Poród wspominam bardzo miło .... bóle .... jakie bóle :eek::-D:-D

P.S. jak ktoś ma LIDL-a pod bokiem, to tam mają dobre gumki. za 12 sztuk 7 zł. są smakowe i normalnie. u nas idzie już 2 paczk ai jeszcze żadna nie pękła:-D

U nas te gumki były rok temu w Lidlu. Fajna rzecz i tania. A potem pojawił się Witek ;-):-D Ale to nie przez pęknięcie gumki tylko dlatego, że je przestaliśmy je używać :-D:rofl2::-D:rofl2: A w tym roku już ich nie ma w naszym markecie :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A szkoda, bo by się nam teraz przydały :crazy:

Mój gin, nic nie mówił na temat zajścia w ciążę po cc, dlatego się zdziwiłam.
A mi to już jest teraz wszystko jedno czy przy następnej ciąży będzie natural czy cc. Może nawet wolałabym cc bo wiem co mnie czeka, a poza tym dosyć szybko doszłam do normy. Tylko szkoda, że dzidzi się od razu nie zobaczy po urodzeniu. Ech, samej siebie nie poznaje. Rok temu nie chciałam słyszeć o cc, a jak mi lekarz powiedział w 7 miesiącu, że prawdopodobnie będzie konieczna to ryczałam cały tydzień. Ale jak mówi moja babcia "tylko krowa nie zmienia poglądów"
Muszę męża wysłać do tego LIDL-a :-)

reklama
U mnie ochota na pinganie wieksza jak przed porodem.Czasami sama sobie sie dziwie.Maz mowi ze podobaja mu sie te gwalty:-D:tak:.Tabletki odstawilam bo kiepsko bylo z libido,teraz uzywamy gumek,a tutaj w angli tyle dobrze ze mam za darmo:tak:.Ostatnio dali mi chyba 30:-p.

Do góry