EvEva
Fanka BB :)
Dziewczyny nie straszcieCzarna pisz do mnie na PW jak co...
Ja też będę chyba ograniczać tu wchodzenie, bo niedługo zacznie się tu etap panikiA tego chcę uniknąć
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie straszcieCzarna pisz do mnie na PW jak co...
Ja też będę chyba ograniczać tu wchodzenie, bo niedługo zacznie się tu etap panikiA tego chcę uniknąć
![]()
Ja co prawda umowę już mam, ale też się boję reakcji mojego szefa...Ja całe szczęście mam dwa dni wolne [emoji16] pod koniec stycznia szef chce mi dać normalna umowę do podpisania ciekawe co powie jak sie dowie ze jestem w ciąży [emoji38][emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samoJa co prawda umowę już mam, ale też się boję reakcji mojego szefa...
![]()
Pewnie w lutym, koleżankom też, chyba że się wcześniej domyślą. Zresztą jak im powiem to pewnie i tak się szybko rozniesieMam to samokiedy planujecie powiedzieć swoim przełożonym o ciąży?
Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
Siostra mi załatwiła na NFZ u swojego lekarza, który prowadził jej ciążę - chwali go sobie to pójdę, zobaczęA to chodzisz sobie prywatnie i na NFZ. ?ja zawsze tylko prywatnie nie brałam pod uwagę NFZ..
To tak jak jaJak tylko usłyszę serduszko..
To pojadę do pracy i powiem że L4 do kadr będę zawozic a Ja się ładnie pożegnam
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już pojedyńczym koleżanką powiedziałam, bo czasem musiałabym coś ciężkiego dźwignąć to przynajmniej mam pomoc - z resztą one same coś podejrzewały...Pewnie w lutym, koleżankom też, chyba że się wcześniej domyślą. Zresztą jak im powiem to pewnie i tak się szybko rozniesie