Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Nieee u mnie jeszcze nieDzień dobry
A widać u Was już Linea negra?
U mnie już jest, na górze do połowy i od dołu, bleeee ohyda![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nieee u mnie jeszcze nieDzień dobry
A widać u Was już Linea negra?
U mnie już jest, na górze do połowy i od dołu, bleeee ohyda![]()
o tak! ja też już nie mogę się doczekać aż poczuje pod skórą nóżkę, albo łapke
Ja też czekam
To trzecia przychodnia która w ten sposób prowadzi mi ciążę ale zapytam jeszcze mojej koleżanki która chodzi w tej samej miejscowości ale do innej przychodni. Ogólnie dwie osoby poleciły mi tego lekarza a osoba pracująca w tutejszym szpitalu powiedziała że to najgorszy lekarz ehhWydaje mi sie że nie kwesta województwa tylko lekarza i przychodni. Po prostu olewają i idą po najmniejszej linii oporu. Poszukaj lekarza w innej poradni.
Na forach i wsród znikomych wiele koleżanek z rożnych części kraju prowadziło ciąże na NFZ i były zadowolone. Zreszta to nie kwestia zadowolenia tylko bezpieczeństwa i zdrowia twojego i twojego dziecka.
Co do pasów to mi namieszał w głowie lekarz który prowadził ciąże z pierwszym dzieckiem, powiedział zeby na trasy zapiać pasy a po mieście nie. W mieście czesto sa to zwykle stłuczki a nie wypadki. Ale jakoś nie umiałam sie przestawić i zawsze zapinalam i zapinam.
Osobiście znam jeden ciezki przypadek gdzie koleżanka straciła ciąże przez pasy, ale mieli straszny wypadek (wjechał w nich na zakręcie pijany kierowca z prędkością 130km/h). I pewnie powiem coś strasznego, ale dzięki pasom koleżanka przeżyła, ma dwójkę dzieci i wiem, że nie można tak wartościować ale chyba lepiej że dzieci mają matkę niz gdyby wstraciły w wypadku matkę i brata/siostrę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja jeszcze biorę plus jakieś tam witaminki jeszczeU mnie jakaś linia jest,ale taka delikatna
Dziewczyny a kwas foliowy bierzecie jeszcze??