reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Oliweczka slicznie siedzi i faktycznie wloski jej urosly bardzo.Co sie stalo,ze gubi te faldki,bo roznia jest kolosalna...?Wyrasta?

Tycia, na pewno urosła, ale ja wiążę to bardziej ze zmianą sposobu żywienia. Najwięcej fałdek nahodowała sobie jak była na samym cycusiu zanim zaczęłam wprowadzać słoiczki, jak zaczęłam wprowadzać warzywa i owoce, to fałdki zaczęły się zmniejszać.

Czesc lutoweczki, jak maluchy? Napewno rosna w sile, tak jak moj urwis.
KASIAD wow jestem normalnie pod urokiem Twojej Oliweczki, jak ona już cudnie siedzi, mojego buje na boki jakby niewiem jaki sztorm był:-D:tak:. Czasami zaglądam, bo milutko popatrzeć na rówieśników mojego brzdąca.

Gorące pozdrowionka z O DZIWO słonecznego dziś Londynku.

Dziękujemy za miłe słowa :-)

Ciekawe, skoro Martuli mała też schudła po wprowadzeniu dodatkowych posiłków, to znaczy, że wcale te dodatkowe posiłki nie tuczą jak niektórzy mówią :confused:

reklama
Gosia, Emilka jak zwykle śliczna. Jakie ma boskie kiteczki :-)

Justyna, synuś przesympatyczny! Jeszcze chwila, a wszystkie nasze maluch bedą super siedzieć, a jeszcze trochę i na nogi będą wstawać :tak:

Ewamat, widzę, że też masz sporą różnicę wieku między córeczkami :happy2:

Do góry