××Ewela××
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji8][emoji4]Dziewczyny beta 361,20!!![]()
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji8][emoji4]Dziewczyny beta 361,20!!![]()
Wooow SUPER! [emoji7] Gratuluję! Świetnie się zapowiada [emoji178]Ufff! U mnie 11002
Robione 5t1d (wg moich obliczeń) ^_^
Jutro się kopsne jeszcze raz żeby przyrost skontrolować, ale i tak mi już ulżyło bardzo naturalnie to zobaczyłam
Ja jestem dzis w 38. Ale w 26 robilam bete i mialam juz 339 i martwi mnie to czy nie byla za duza w porownaniu z Twoja. Chyba, ze mialam wczesniej owulacje niz Ty....W 34dc. A Ty?
Tobie tez sie uda[emoji8]Widzę że wielu się udało :-)
Gratuluję wszystkim:*:*
Czekam aż mi się w końcu uda
Ja jestem cały czas z Tobą w starankach nam też się uda zobaczysz ☺ten cykl należy do nas ☺☺☺Widzę że wielu się udało :-)
Gratuluję wszystkim:*:*
Czekam aż mi się w końcu uda
Ufff! U mnie 11002
Jutro się kopsne jeszcze raz żeby przyrost skontrolować, ale i tak mi już ulżyło bardzo jak to zobaczyłam
Dniem cyklu nie ma co się sugerować bo liczy się ilość dni od owulacjiJa jestem dzis w 38. Ale w 26 robilam bete i mialam juz 339 i martwi mnie to czy nie byla za duza w porownaniu z Twoja. Chyba, ze mialam wczesniej owulacje niz Ty....
Noo, beta godna bliźniaków >_<Wooow SUPER! [emoji7] Gratuluję! Świetnie się zapowiada [emoji178]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
No ekstraUfff! U mnie 11002
Jutro się kopsne jeszcze raz żeby przyrost skontrolować, ale i tak mi już ulżyło bardzo jak to zobaczyłam