Marta1985@
Fanka BB :)
O właśnie ☺ o tym nie pomyślałam ☺☺☺No nie ma innej opcji [emoji6] Akurat będzie prezent walentynkowy [emoji7][emoji178]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O właśnie ☺ o tym nie pomyślałam ☺☺☺No nie ma innej opcji [emoji6] Akurat będzie prezent walentynkowy [emoji7][emoji178]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję ☺ a u Ciebie jak tam Kochana?Kaska i Marta trzymam kciuki za Was:*
Kochana jak nie ma @ to jest cały czas nadzieja☺ trzymam kciuki ☺U mnie dziewczyny nadal nie ma @ ale testy pokazują jedna kreskę więc czekam do @ dziś mój 30 dc a ostatnie dwa miesiące miałam @ w 26 i 27 dc no ale czekam ..
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję [emoji11] ale czekam oby nie przyszłaKochana jak nie ma @ to jest cały czas nadzieja[emoji5] trzymam kciuki [emoji5] [emoji110]
Kochana jak ja Ci zazdroszczę tego stanu ale mam nadzieje ze ja juz w przyszłym miesiącu tez to będę odczuwać nie tracę nadziei ale jestem bardzo niecierpliwa ☺No to dziewczyny, trzymam kciuki za walentynki z mdlosciami i obolałymi. (. )( .)
Mnie ciągle muli i większość czasu mam jadłowstręt, tzn czuję głód, ale na nic nie mam ochoty, takie przeciwieństwo zachcianek
To jest też moja pierwsza ciąża w której nie ślinie się na samą myśl o Haribo![]()
A i nie dziękuję za kciuki ☺No to dziewczyny, trzymam kciuki za walentynki z mdlosciami i obolałymi. (. )( .)
Mnie ciągle muli i większość czasu mam jadłowstręt, tzn czuję głód, ale na nic nie mam ochoty, takie przeciwieństwo zachcianek
To jest też moja pierwsza ciąża w której nie ślinie się na samą myśl o Haribo![]()