reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kochana w środę to przecież było za wcześnie. Ale jeśli chcesz czekać to będę mocno trzymać kciuki za Ciebie[emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana my to od kiedy mi się @skończyła co drugi dzień bo nie jestem pewna dnia owulki więc było gdzieś do 14 stycznia i teraz w poniedziałek i przerwa

Lavin, basia trzymam kciuki :)
powiem Wam że jak się męża nie będzie cisnęło (przynajmniej u mnie) to za mało tego seksu będzie
u mnie dziś 7 dc wczoraj mówie do mojego że może cos zadziałamy a on na to że zmęczony w tyg to on zawsze zmeczony dopiero sobota niedziela ma zachciewajki tak to my dzidziusia nie spłodzimy...
musze go jakoś zachęcać.
ale tez zmuszanie nie ma sensu.
wgl dziś w nocy spaliła nam się mikrofalówka nie wiem ile ona działałą rano w domu pełno dy,my jakos sama się włączyła,...
dobrze ze się nie zaczadziliśmy...
a tak poza tym to łapie troche doła bo bratowa rodzi w marcu-ja tez miałam termin na marzec oraz szwagierka rodzi w lipcu tez miałam rodzic w lipcu masakra jakaś
Tule kotek ... życie jest niesprawiedliwe ale na Ciebie tez przyjdzie kolej zobaczysz [emoji4] ... trzymam kciuki [emoji110]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

w majty schowaj, co ty, nie wiesz jak sie kitra niewygodne rzeczy? haha :D

haha, wcale sie nie dziwie, tez bym nie chciala :D

Padne tu kiedys z wami normalnie.... :D

dziewczyny kiedys pisały ,ze sperma wywołuje jakby mikroskurcze? cos w ten desen i to podobno wlasnie niebezpieczne jest przy zagniezdzaniu i w pierwszych chwilach ciązy. Jak cos pokićkałam to mnie poprawcie :D
W pierwszej ciąży seks był w dniu albo bardzo blisko zagnieżdżenia zarodka...myślałam że to obtarcie po seksie albo wczesniejsza @ a to była implantacja zarodka. W niczym ten seks nie przeszkodził. Kurde nie można całego życia podporządkować staraniom...ja jak głupia wczoraj z bólem głowy bo nikt nie miał paracetamolu a ibupromu się bałam bo jak głupia myślę że może jednak...że jak coś to właśnie może być Implantacja...bosze jaki człowiek durny...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A gdzie pracujesz? :-)

Ja wczoraj rozmawiałam z moją mamą o szkole młodego, bo od września idzie i mowię do niej, że pewnie będą mieli zmiany i na świetlice muszę go zapisać, a ona tak patrzy na mnie jak na głupią, że dziecko na świetlice chce zapisać, bo przecież mało kto na świetlicy siedzi :| takie mało kto, że większość dzieci, bo rodzice pracują, a ona myśli, że jak pójdzie na świetlice, to chyba życie mu się załamie, bo ja nie chodziłam. A Wy co sądzicie na ten temat? Czy Wasze dzieciaki chodzą/chodziły na świetlice w szkole??

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin zgadzam się z Tobą takie czasy, że oboje rodziców pracuje i dzieci zostają na świetlicy. Mój bardzo lubi tam być ... tak bardzo, że raz nie poszedł na pierwszą lekcje bo się na swietlicy zasiedzial [emoji3]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Co do częstości seksu są różne teorie...co 2 co 3 codziennie...tylko do owu albo cały miesiąc...ech żeby człowiek mógł zapomnieć o tym i po prostu się bzykać[emoji6] przed 1 ciążą jakoś tak po prostu się kochalismy bez wyliczeń czy to te dni czy nie...ale wtedy też inna praca nie było dziecka to i czasu i ochoty więcej...no i człowiek młodszy...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

4500 sama procedura, punkcja, a do tego leki ktore mogą kosztować i 3000zl. Tego jeszcze nie wiem.

Paraplu, wg mnie możesz miec zrosty po czyszczeniu. Zrosty bolą w trakcie stosunku. Ja biore na zrosty czopki Distreptaza lub Biostrepta. Zasugeruj ginowi w Polsce zeby ci wypisa receptę. Jest naprawde różnica w przytulankach jak stosuje a jak nie stosuje. Poza tym zrosty mogę utrudnić zagnieżdżanie.

Musi tylko jesli chcesz miec za darmo. Ale zawsze możesz po prostu pójść do punktu pobrań i zażyczyć sobie betę prywatnie = odpłatnie. Ja tak robię w Medicover.

Gratulacje!!!

U mnie na monitoringu - endo piękne ok 10mm, 2 pecherzyki w prawym jajniku, 18mm i 12mm. Owu z większego w okolicach niedzieli. Takze w weekend działamy.
A jak zrobimy wszystkie badania z listy to umawiamy wizyte w Krakowie i działamy z in vitro. Takze teraz tylko skompletować badania :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Oby IV nie było konieczne ;), kciuki za weekend xacisniete ;)

reklama
Do góry