reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Zaraz się rozpłynę...

Rany, czy naprawdę musi być aż tak gorąco? Słońce dawno zaszło, a tu nadal nie ma czym oddychać :sick:

Przed chwilą myślałam, że dostanę zawału. Położyłam do spania małą na brzuszku i przestałam słyszeć jak oddycha. Podbiegłam, poruszyłam ją i wreszcie tak sobie głęboko wzięła oddech. Rany, chyba nie będę jej tak kładła do spania, bo prędzej ja się nabawię jakiejś psychozy, czy z nią wszystko w porządku :sick:

Idę wziąć kąpiel i spać.
Dobranoc.

reklama
Dostałam Hippa :tak: Ale nie takiego jak Agutek :wściekła/y: Poradniki i jedna próbka - herbatki :wściekła/y: Ale się wysilili :baffled: To jak na razie najgorsza "reklamówka" :baffled:

U nas też gorąco się zrobiło niemiłosiernie :sick: Piotrek usnął.. Po 19 chcemy wyjść.. Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale nie chce mi się w domu siedzieć :no:

Ale masz fajnie, że masz kogoś do opieki:-), my jesteśmy z Piotrusiem sami przez cały dzień, bo Tatuś wraca po 19-tej:no:, a moja mama daleko i cała rodzina też:-(

Przed chwilą myślałam, że dostanę zawału. Położyłam do spania małą na brzuszku i przestałam słyszeć jak oddycha. Podbiegłam, poruszyłam ją i wreszcie tak sobie głęboko wzięła oddech. Rany, chyba nie będę jej tak kładła do spania, bo prędzej ja się nabawię jakiejś psychozy, czy z nią wszystko w porządku :sick:
.

Agutku, nie chcę się mądrzyć, ale dla ciebie będzie lepiej, a dla małej bezpieczniej, jak będzie spała na pleckach:tak:, a na brzuszku, kładź ją, jak będziesz obok w ciągu dnia.
A tak poza tym to masz dobrze, że mała idzie tak szybko spać;-). Mój Piotruś co prawda usnął, ale nie wiem, czy już zasnął tak na dobre. Potrafi się jeszcze obudzić:eek:. Wczoraj np. 3 razy go dokarmiałam i z wielkim płaczem zasnął przed północą:no:, byłam wykończona.
A w dodatku to przeziębienie mnie męczy:wściekła/y:.
Dziś idę spać, jak sięmi uda:-D
dobrej nocy

Dziewczyny zaraz się rozpłynę. Dopiero wróciliśmy z kina ( mielismy randke z mężem a dziecko podrzucilismy moim rodzicom) a byliśmy na Shreku, no co sie usmiałam, aż mnie poliki bolą. Wiktoria nadzwyczaj dobrze znosi upały, tylko dużo pije a takto nie płacze i śpi normalnie. Ale po tych deserkach i zupkach to dzisiaj 3 razy zrobiła kupkę, w szoku byłam bo zawsze to jest jedna. No dobra ide się kapać i spać, bo nie wytrzymam. A tak w ogóle to kiedy ma byc ochłodzenie??

Dziewczyny na forum pokazał sie marzec 2008:happy2: aż coś w serduszku poczułam i łezka się zakręciła:zawstydzona/y: jak to niedawno było:-)

Hejka laseczki:-)ja tylko tak na momencik;-)

Miloku a na jakim watku sa zdjecia slubne??? z checia bym obejrzala :tak:;-)

Agutku, nie chcę się mądrzyć, ale dla ciebie będzie lepiej, a dla małej bezpieczniej, jak będzie spała na pleckach:tak:, a na brzuszku, kładź ją, jak będziesz obok w ciągu dnia.
A tak poza tym to masz dobrze, że mała idzie tak szybko spać;-). Mój Piotruś co prawda usnął, ale nie wiem, czy już zasnął tak na dobre. Potrafi się jeszcze obudzić:eek:. Wczoraj np. 3 razy go dokarmiałam i z wielkim płaczem zasnął przed północą:no:, byłam wykończona.

Tak wiem, że tak bezpiecznej, ale chciałam posłuchać rady ortopedy...i tylko się zdenerwowałam :angry: Skoro sam powiedział, że bioderka są pięknie zbudowane to mam gdzieś te jego rady. Nie będę jej na noc kładła na brzuszku do spania :no:

O, moje szczęście się obudziło. Idę ją przewinąć. :happy2:

Ja też widziałam już zakładke marzec 2008 i przypomniałam sobie jak sama czekałam na urodzenie Wiki jak się dowiedziałam o ciąży,a teraz nasze Szkraby maja 4 m-c. Ale ten czas leci.

Hejka laseczki:-)ja tylko tak na momencik;-)

Miloku a na jakim watku sa zdjecia slubne??? z checia bym obejrzala :tak:;-)

na zamknietym tylo na fotki ,foti,fotki tylko ze jeszcze ich tam nie ma , dobiero dziisja beda.wczoraj tak mi mulilo ze wymieklam i sie poddalam. brak mi cierpliwosc:zawstydzona/y:

a my zmykamy nad wode:-)

Dziewczyny, z tym upałem to rzeczywiście koszmar. U mnie w domu nawet 27 stopni było ale dostałam w prezencie nawilżacz powietrza i chciałam napisać, że się sprawdza. Zupełnie inne powietrze w pokoju, tylko musi trochę pochodzić ale całe szczęście za dużo prądu nie ciągnie. Nie wiem ile taki sprzęt kosztuje ale polecam.

reklama
Dziewczyny, z tym upałem to rzeczywiście koszmar. U mnie w domu nawet 27 stopni było ale dostałam w prezencie nawilżacz powietrza i chciałam napisać, że się sprawdza. Zupełnie inne powietrze w pokoju, tylko musi trochę pochodzić ale całe szczęście za dużo prądu nie ciągnie. Nie wiem ile taki sprzęt kosztuje ale polecam.
A nie robi się sauna? ;-) Mnie się zawsze wydawało, że nawilżacz to raczej w zimie przy kaloryferach...

Do góry