Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ja nie mam nic ciemnego ..lekki kolor kawy z mlekiem albo nawet jaśniejszy, no beż jasny ..Nessi ale takie brunatno bezowe plamienia to moga byc uplawy tez. Kiedys sie juz z tym spotkalam.
A ty kiedy do lekarza smigasz ??
Ja ci powiem ze oni to z wymiarów też obliczaja a na tym etapie to może się zmieniać jak w kalejdoskopie bo dzidziuś też rośnie nawet jak na początku będzie mały to później może nadrobić a teraz też taką fasolkę trudno dobrze zmierzyć ja też mam niby tydzień młodsza ciążę u mnie się nie wyznasz bo ja odstawiłam pigułki i w następnym miesiącu były cały czas staraniaBecia Ty sie módl żeby mąż rozkminiać nie zaczął ;-) a tak serio nie mam pojęcia jak to liczą u nas szczęśliwy strzał 11.12, 23.12 pierwszy bladzioch na teście termin OM 3.09 z USG wykonanego 16.01 na 10.09 i ciąża o tydzień młodsza, a teraz 24 uznała inna że juz jest młodsza o 2 tygodnie.
Ja wybieram i od razu idę myć łapy gorzej będzie z myciem kuwety wtedy maska na buzięWitam Was dziewczyny. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Wiecie ze majac koty i bedac w ciazy nie powinno sie im wybierac w kuwetach.
Nessi kochana jak sie czujecie ??
Mam i takie ..Jak juz jesteśmy w temacie upławów macie tez takie kremowe upławy?
Ja miałam cały czas i to duuuże od ok.tygodnia mam już mniejsze ale są.Jak juz jesteśmy w temacie upławów macie tez takie kremowe upławy?