gie_er
Fanka BB :)
w trójkę + dwa kotyTo rzeczywiście te mieszkanie jest w o wiele lepszej cenie w porownaniu do obecnego, mam nadzieje ze tam nie ma żadnego haka
A teraz mieszkacie w trójkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w trójkę + dwa kotyTo rzeczywiście te mieszkanie jest w o wiele lepszej cenie w porownaniu do obecnego, mam nadzieje ze tam nie ma żadnego haka
A teraz mieszkacie w trójkę?
BielanyAnna to gdzie to w Warszawie? Ja mam właśnie trzy no i jest wysoki standard jesteśmy pierwszymi lokatorami
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety tu jest więcej takich osób,mam czasem wrażenie,że panuje tu ogólna panika i doszukiwanie problemów...skierowanie uwagi tylko na własne "ja" ...dlatego od dziś ograniczam swoje wpisy i omijam wypowiedzi tych co ciągle narzekają!!! Natomiast będę dopingować dziewczyny które również potrafią wesprzeć drugą osobęAgunia przepraszam... ale 99% Twoich postów to smuty i czarnowidztwo.
Teraz jeszcze detektor dojdzie i z tym zwiazane nowe problemy.
Dziewczyno, jesteś w ciąży!
Ciesz się tym a nie ciągle narzekaj.
Zobacz... wczoraj trzy wspaniałe kobiety być może stracą swoje największe marzenie.
Trochę pokory do zycia... proszę.
Co do wagi to takie wahania dzienne są w 200% normalne. I nie ma co tego przeżywac.
Z czym ?Zamowilam detector tetna bo sie oplacalo za100 zl z tym wtswietlaczem odrazu
![]()
NeSSi z wyświetlaczem, bo te najprostsze to tylko słuchasz, a w tych lepszych masz wyświetlacz na którym tętno pokazujeZ czym ?
Pokaż linka![]()