reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie dziewczyny jakis dziwny ten.cykl najpierw ta dziwna 2 dniowa @ a teraz juz po dniach plodnych zaledwie dzien a mnie juz bolą piersi .... :szok: jesssssu o co chodzi mam nadzieje ze w moich regularnych cyklach cos sie nie przestawia.... :errr:

reklama
U mnie dziewczyny jakis dziwny ten.cykl najpierw ta dziwna 2 dniowa @ a teraz juz po dniach plodnych zaledwie dzien a mnie juz bolą piersi .... :szok: jesssssu o co chodzi mam nadzieje ze w moich regularnych cyklach cos sie nie przestawia.... :errr:
Ja tak miałam w ciąży już od połowy cyklu bol piersi. A kiedy testujesz? Jak juz bolą to 10dni i testuj.

Moje sstaraczki kochane pomożecie mi? Ja właśnie sobie obliczyłam że owu była 27.12 do zagnieżdżenia musiało dojść koło 03.01 Zrobiłam test 05.01 i była blaaada kreska a beta z 09.01 była 290.80. wiec mniej więcej to jest 4 tydzień ale od zagnieżdżenia. Co o tym myślicie ?
Myślę że będzie dobrze jeżeli to 4tyg ciąża to ma czas jeszcze,sprawdź beta za 2dni jak pójdzie w górę to będzie ok,myślę że dzieciątko jest tylko malutkie jeszcze

Sylwia, przykro mi.. kiedyś ba pewni sie uda! Nie poddawaj sie! [emoji11] zreszta jak to mówią dziewczyny jak nie ma @ to jest nadzieja [emoji3]
Bulbasek, ale miałaś przeżycie.. pewnie najadłeś sie strachu biedna..[emoji45] ale myśl pozytywnie bo teraz bedzie wszystko dobrze! [emoji3]
Nimitti, ja się nie znam jak to wszystko musi wyglądać ale moja kuzynka miała skierowanie na usunięcie ciąży bo nie rozwinęło się serce.. na szczęście poczekała i zrobiła jeszcze raz usg i wszystko było w najlepszym porządku!! Dziś jej córka ma 8 lat! [emoji6]
MartaBarbara, ja tak miałam w tamtym cyklu.. zaraz po owu ból piersi aż do @ i niestety ciazy brak [emoji53] ale może u ciebie bedzie inaczej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basia dziękuję :*

Docia tak ale to jest 4tc od zapłodnienia czyli 6 od ostatniej m. Zobaczymy jeszcze 3 dni. Ja chyba jajo zniósł ale wiecie co mąż mi powiedział ? Mój mąż który nie chciał 2 dziecka że jeśli tylko będę chciała zrobimy do 3 razy sztuka i on ma nadzieję że zobaczymy serduszko w piątek.

Sylwia, przykro mi.. kiedyś ba pewni sie uda! Nie poddawaj sie! [emoji11] zreszta jak to mówią dziewczyny jak nie ma @ to jest nadzieja [emoji3]
Bulbasek, ale miałaś przeżycie.. pewnie najadłeś sie strachu biedna..[emoji45] ale myśl pozytywnie bo teraz bedzie wszystko dobrze! [emoji3]
Nimitti, ja się nie znam jak to wszystko musi wyglądać ale moja kuzynka miała skierowanie na usunięcie ciąży bo nie rozwinęło się serce.. na szczęście poczekała i zrobiła jeszcze raz usg i wszystko było w najlepszym porządku!! Dziś jej córka ma 8 lat! [emoji6]
MartaBarbara, ja tak miałam w tamtym cyklu.. zaraz po owu ból piersi aż do @ i niestety ciazy brak [emoji53] ale może u ciebie bedzie inaczej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj najadlam się. Masakra. Dobrze, że mąż trzezwoscia umysłu sie wykazał. Kazał kłaść się spać i nic nie czytać w necie :D dzisiaj 14 dpo. Czuję się bardzo dobrze. Odganiam @ żeby nie powróciła przez 9 miesięcy. Termin powinnam mieć w niedzielę, ale zawsze te 2 dni daje zapas. Ile się człowiek nastresuje. Jak dotrwam do soboty i rozpoczne 6 tydzien to wtedy moze sie uspokoje :)

reklama
Basia dziękuję :*

Docia tak ale to jest 4tc od zapłodnienia czyli 6 od ostatniej m. Zobaczymy jeszcze 3 dni. Ja chyba jajo zniósł ale wiecie co mąż mi powiedział ? Mój mąż który nie chciał 2 dziecka że jeśli tylko będę chciała zrobimy do 3 razy sztuka i on ma nadzieję że zobaczymy serduszko w piątek.
Nimitii ja się nie znam tak do końca na tym, na tych wyliczeniach ale wiem, że w piątek bedzie serduszko i koniec. :*

Do góry