Ostatnio wertuję te zalecenia dla ciężarówek dietetyczne i sama nie wiem co myśleć, bo wychodzi na to, że powinnam w siebie ładować węglowodany złożone i jeść 5-6 razy dziennie, a ja w sumie od lat żywieniowo ciążę w kierunku LC i diet wysokotłuszczowych z 3-4 posiłkami. Jak dobijam do 2000 kcal, to ledwo normy minimum spożycia węgli wyrabiam. Z drugiej strony jeśli artykuły ciążowe na więszości portali, są na tym samym poziomie, co artykuły sportowe, to serio chyba nie powinno się na nich bazować czegokolwiek.
reklama
Un4given
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem co mam myslecjestem przerazona . Beta po 72h kiepsko przyrosla. 30.01 byla 8724.76 a 2.02 13 151.0
plakac mi sie cgce
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Który to tydzień? Zgadza Ci się z owu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
To dlaczego w przeciagu 72h nie przyrosla nawet o 100prcent? Usg dopiero we wtorek
A sprawdzałaś na kalkulatorze bety?To dlaczego w przeciagu 72h nie przyrosla nawet o 100prcent? Usg dopiero we wtorek
Funia90
Anna2101 wazne ,ze przysrosla,uwierz mj ,ze nie kazdemu beta przysrasta ksiazkowo a i tak jest dobrze i moze tez byz odwrotnie ,czasem pzysrasta dobrze a ciaza nie rozwija sie prawidlowo,tak jest np przy pustym jaju
Wrzuc na luz bo i tak nie masz to wplywu,a stres tylko moze Ci zaszkodzic
Lekarz kazal Ci powtarzac bete?
Ja nie szlam bo nie chcialam sie stresowac
Wrzuc na luz bo i tak nie masz to wplywu,a stres tylko moze Ci zaszkodzic
Lekarz kazal Ci powtarzac bete?
Ja nie szlam bo nie chcialam sie stresowac
Olkaa93
Hanuta ja chodzę przynajmniej raz na dwa tygodnie jak się uda to raz w tygodniu. Nie chodzę tylko do sauny, i do jacuzzi na sam koniec na 5 minutek bo taka gorąca woda.chyba nie jest najlepszaA jak zapatrujecie się na temat basenu w ciązy? Przynajmniej na tak wczesnym etapie ... darować sobie czy nie ma się co stresowac?
reklama
manki3
Tak jak jagus pisala, wrzuc sobie wyniki w kalkulator bety i tam Ci przeliczy czy wzrost jest w normnie, czy moje jest sie czym przejmowac :*To dlaczego w przeciagu 72h nie przyrosla nawet o 100prcent? Usg dopiero we wtorek