reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny może będziecie chciały wziąć udział w babyboomowym konkursie. Nie potrafię powiedzieć , na ile te zestawy działają, ale podobno pozytywne efekty są zauważalne:) Zapraszam do konkursu Dzień z życia staraczki :)

reklama
Jestes wariatka ;) serio nie ma powodu aby isc na IP, wysmieja Cie albo co gorsza opiernicza :p

Gin nic Ci nie powie w poniedzialek, kaze zrobic bete bo na tak wczesnym etapie to tylko beta powie czy jes ciaza czy nie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cos tak czulam;) Co prawda przy moich cyklach wychodziłoby na sam początek 5tyg ale pomyślałam że podpytam zanim jak pałka się tam zamelduję (koleżanka świeżo po ciąży mnie na IP od rana kieruje ;)) ech, poczekamy w takim razie grzecznie.

A tak se uleje apropos SORow itp. spedzilam sporo czasu w szpitalu z racji studiow i serio, Polacy to hipochondrycy latajacy z krostka na SOR nazekajac przy okazji na kilkugodzinne kolejki.

Jak bylam na SORze to moze 20% ludzi wymagalo faktycznie pobytu na oddziale RATUNKOWYM. Reszta spokojnie mogla isc do rodzinnego albo do specjalisty.
Krostka na SORze, serio?!

A tak se uleje apropos SORow itp. spedzilam sporo czasu w szpitalu z racji studiow i serio, Polacy to hipochondrycy latajacy z krostka na SOR nazekajac przy okazji na kilkugodzinne kolejki.

Jak bylam na SORze to moze 20% ludzi wymagalo faktycznie pobytu na oddziale RATUNKOWYM. Reszta spokojnie mogla isc do rodzinnego albo do specjalisty.

Ok, teraz definitywnie czuje się wariatką. Na swoją obronę mam to że to nie był moj pomysł a na SORze byłam dwa razy w życiu i oba zakończyłam hospitalizacją. Hahaha. Jeśli to coś pomoże w obliczu mojego dzisiejszego pytania ;)

Ciekawe :)
A co trzeba skonczyc czy umiec aby byc takim projekt menagerem?

Jest mnóstwo szkoleń z zakresu zarządzania projektami. Non stop są organizowane w różnych miejsca. Niektóre oparte są o konkretną metodologię i dają możliwość zdobycia konkretnego certyfikatu. Taki certyfikat daje furtkę do wielu miejsc i dobrych zarobków, ale głównie w IT.

Ja osobiście zaczynałam od Office Managera (nie inaczej jak sekretarki) w szkole językowej i ponieważ dobrze szła mi organizacja miliona różnych spraw, to stopniowo awansowałam. Potem sporo się szkoliłam z zakresu zarządzania nie tylko projektami, ale i zespołami.

Myślę więc, że to wszystko razem pozwoliło mi znaleźć moją obecną pracę. Jeżeli tylko lubisz jak coś tworzy Ci się w łapach i masz frajde z organizacji i wymyślania czegoś nowego + nie masz problemu z użeraniem się z ludźmi - to spokojnie się odnajdziesz :)

gabrika dobrze ci z ta pracą :)

Oj tak! Bardzo szanuję tę pracę! Nie oddałabym jej za żadne skarby :)

Ja na sorze byłam raz bo miałam zabieg i po kilku dniach nadal bardzo mnie bolały szwy...myślałam że coś się zakazilo bo paliło swędziało więc pojechałam ale w sumie zanim mnie przyjęli to uciekłam i poszłam do chirurga który stwierdził ze mam uczulenie na klej z plastrów. Zdjął mi szwy przed czasem i tyle
Drugi raz byłam z atakiem kamieni a trzeci to juz jak wody mi odeszły hihi

reklama

Masz rację. Ludzie, którzy naprawdę potrzebuje pomocy czekają na swoją kolej. Kiedyś pracowałam w takim centrum medycznym w rejestracji i byłam ulubioną rejestratorka wszystkich starszych ludzi. Ogólny obraz tego był bardzo smutny, bo Ci ludzie byli co Tydzień, dwa u lekarza. Poopowoadali, poplakali, byli samotni i Nie mieli z kim porozmawiać a ja ich nigdy nie pogonilam. Z dobrym słowem i pomocą wychodziłam do tych ludzi.
Tak mi się jakoś przypomniało.

Do góry