reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, do in vitro. Wiedział o gorączce, i kazał nie czekać z badaniem.. ciekawe co powie na te wyniki..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
A kiedy masz wizytę ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
@Chebbay piękny widok! Gratulacje

@bertha nadzieja jeszcze jest. Faszeruj swojego wit. C. My wyników morfologii jeszcze nie dostaliśmy.

@Emsi Leo słodziak

@Jola8986 super! Staraj sie rozmawiac z tą polką po niemiecku, zobaczysz jaki będziesz miała szybki progres w języku. Ja chodziłam na intensywny półroczny kurs, 5 dni w tyg. 5 h dziennie. Ale na przerwach rozmawialiśmy po angielsku z innymi uczniami. Rozumiałam bardzo dużo, co starczyło mi na podjęcie pracy w zawodzie. Ale swobodne wysławianie sie przyszło z czasem jak byłam otoczona językiem codziennie właśnie w pracy [emoji1]

M ma się umówic w poniedziałek do urologa na posiew, bo wyczytałam, że na upłynnienie mają wpływ bakterie. W innym wypadku ponoć nie ma szans na naturalne zapłodnienie[emoji20] mimo innych pięknych wyników i będzie wymagana inseminacja. Ja przełożyłam lekarza na 16 lutego to zobaczymy czy mój prawy jajnik coś wyprodukował[emoji1] .
Poza tym w końcu i mnie zaatakowało. Zatoki bolą, więc leżę i się inhaluję. Ehh czemu na weekend mnie bierze[emoji35] .
Miłego weekendu dziewczynki[emoji4]

@bertha a datę in vitro już masz?? Bo jeśli nie to z 8 tyg powtórzcie znowu badanie nasienia. To już Brdzie 12tyg po gorączce wiec wyniki powinny wrócić do normy ... ale Boże 90ml wcześniej oj kurde [emoji849][emoji849] aż dziwnie się takie wyniki ogląda gdy mój ma na wynikach od 18 do 33ml .... ( co 3msc ma robione i zawsze inaczej pokazuje ) a porofilogia to i tak dobra ! Mimo ze spadła. Bo skoro ilość plemników spadła to i morfologia. Wiadomo ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@cheebay super, cudowności, slicznosci ❤ Juz teraz będziesz spokojniejsza ☺

@bertha tak, Polka jest mama która siedzi z dziećmi w domu i która je urodziła ☺

@Emsi* jakie cudo :-) :)Zakochałam się

@Spark pracowałam w przedszkolu, wiec wiem na co się pisze :biggrin2: I chyba właśnie tego mi brakowało :tak:

A co się dzieje z @marc ? Czy to teraz miała jechać do spa?
Ja miałam praktyki w przedszkolach jak studiowałam pesagogike, a od 9 lat pracuję jako opiekunka dziecięca, z 1,5 roczną przerwą :) uwielbiam to mimo wszystko!

A kiedy masz wizytę ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

W środę. Jejku, jak bym chciała zeby @ nie przyszła i zobaczyć minę mojego gina jak pyta "ostatnia miesiączka?" pochylony z długopisem nad kartka papieru, a ja odpowiadam 10 stycznia... ech, marzenia.. :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Cheebay piękne cudowności kochane,a pamiętam jak czekałaś na@a a tu niespodzianka,całuje i bądź dobrej myśli

Dziewczyny ja w pracy dostałam @ :(
31 dc, a od kwietnia ubiegłego roku miałam cykle 26-29. Teraz jak na złość, cykl się wydłużył, złośliwość losu.

Ja miałam tak samo, jestem zero jedynkowa, jak nie chciałam to znaczy, że miałam argument: wiek, praca, pensja, mieszkanie itd. Jak już chce to na 100% i od zaraz, no ale cóż. Co nie znaczy, że po pierwszym szoku, bym się nie cieszyła, oczywiście, że tak, ale teraz czuje się gotowa i podchodzę do tego na spokojnie.

Miałam tak, samo (mój kalendarzyk), a dzisiaj @.
Przykro z tą @ , ale powodzenia w kolejnym

reklama
Serduszko pięknie bije, Dziekuje Wam za pozytywne myśli!
Maluszek macha rączkami i nóżkami jak szalony, dotykał buźki [emoji7][emoji7][emoji7]
Na zdjeciu na dole widac wykres serduszka[emoji173]️
9f26c65490294e43523ec879e3cf3bf2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow slicznosci

Do góry