reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

tak.. poki @ nie ma jest nadzieja.. na razie nie przyszla, pewnie bedzie jutro jak na złość..
dzisiaj mnie cyce lekko zaczely bolec. w dzien @ to juz chyba powinny przestawac bolec, stad mysle, ze sie przesunie. temp u mnie spadla z ponad 37 na 36.77.

reklama
Nic nie mówię:) na pewno nie przez najbliższe tygodnie :) i chcę pracować jak najdłużej się da :)
A Ty masz umowę o pracę, czy jak to u Ciebie wygląda?

relgx1hpw702se3x.png

@basia89 @MartaBarbaraWeronika tak dzisiaj... po pracy jadę i pewnie poczekam w kolejce z 2h więc myślę o 18.30 będzie wiadomo co i jak, a o 15 wynik bety...
@Luxuorius ja tylko na słodkie ochoty nie mam, za to mięsko i inne to mmrrrr :D
Rosolek też bym znów zjadła, choć miałam w nd :p
@Lanvin a Ty się szybko godzić :D a wiadomo co jest najlepsze na zgodę :p
@MartaBarbaraWeronika ja też tak z testem przeciagalam mimo, że miałam w domu, bo byłam pewna, że biel będzie a tego już mi się nie chciało oglądać :p zresztą dwóch też się bałam zobaczyć także no... :p
mi nie wchodzilo na poczatku ciazy nic procz rosolu i macznych potraw :)

Sasasasasasa [emoji48] mialam genialny plan z tym nerdowskim wyjazdem do Brukseli [emoji48] pod koniec miesiaca sa dzieciowe targi w ... Amsterdamie [emoji7][emoji173][emoji33]

A tak na marginesie, jazda autem po Brukseli to jest jakas masakra!!! Narzekalam na centrum Amsterdamu a przy Brukselskich rozwiazaniach drogowych, Amsterdam to cudowne miasto dla kierowcow porownujac do Brukseli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Heheh pisałam o tym wlaśnie wczoraj ze jakbym jeszcze miałam temperature mierzyc to bym chyba całkiem ześwirowalam .... i tak stało sie dziś rano zmierzylam temperature i byla 37,2 ale taki jednorazowy pomiar nic nie oznacza a.caly miesiac mierzenia obserwacji itd to nie na moją głowę dzis tak tylko sobie rano z ciekawości ten termometr "tam" włożyłam :laugh2::laugh2::laugh2: o matko pierwszy raz cos sobie tam sama wkladalam :-D:-D az sie bałam ze jeszcze mi sie to spodoba hahahah
Temperatur a ładna[emoji2]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć :)

Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć :)
Olej z wiesiolka na sluz, ale dong na tyle go poprawia, ze nie ma sensu moim zdanieem. Mi zresztą wiesiolek nie pomogl :) witamine d bym tez brala naa Twoim miejscu!! :) ahhh ale super!

reklama
Do góry