Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hope a nie 7 i 7?Dziewczyny Mikołaj wczoraj zrobił dwa obroty na brzuchSam!! A wszystko chyba dlatego, że teściowie zaczęli bardziej grzać więc nie ubieram go tak ciepło, ma mniej warstw na sobie i swobodniej może się poruszać
Zapisałam ten dzień w kalendarzu!! Żeby pełzać to dziecko musi mieć siłę w rękach też, prawda? Mikołaj też marudzi ale staram się go nie podnosić, chce żeby się namęczył.
Byliśmy wczoraj na kontroli, u Mikołaja bez zmian. Dobrze, że nie gorzej. Najgorszy jest ten katar, jak mu wyciągam to tak krzyczy i odpycha rączkami, że samej jest mi ciężko to robić. No i chciałabym z nim wyjść na spacerek, a na razie musimy siedzieć w domu.
Ja się teraz rozchorowałam, bardzo boli mnie gardło i każdy mięsień, nawet pośladki. Wczoraj miałam trochę temperatury i czułam się okropniejakby nie było Mikołaja to bym się położyła i leżała, a z takim maluchem nie ma jak. Wczoraj wzięłam paracetamol i na razie jest w miarę ok
Mikołaj ma 6 msc i 7 dni![]()
Hope a nie 7 i 7?![]()