reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To tu wiocha :( masakra jakaś... bo to nie centrum tylko jakieś zadupie bardziej, już dziś mój narzekał, że ostatni raz w takiej wiosce bo tu najbliższy sklep czynny do 21 jest 3km stąd...

Mój przerażony, poplakal się, jest zły na siebie, że wypił...
Ból naagle, siedziałam i jadłam, weszłam na górę i już ledwo do łóżka weszłam... trwał kilka minut, podbrzusze a potem lewy jajnik...
Teraz nic, leżę... żadnego plamienia.

@Docia1975 luteine biore 2x1 100 codziennie, tak mam prrzez lekarza zalecone... dzisiaj wzięłam dopiero po tym bolu...
@mfifi04 teraz jestem jeszcze bardziej przerażona... :( trzymajcie się dzielnie!!! :*

To tu wiocha :( masakra jakaś... bo to nie centrum tylko jakieś zadupie bardziej, już dziś mój narzekał, że ostatni raz w takiej wiosce bo tu najbliższy sklep czynny do 21 jest 3km stąd...

Mój przerażony, poplakal się, jest zły na siebie, że wypił...
Ból naagle, siedziałam i jadłam, weszłam na górę i już ledwo do łóżka weszłam... trwał kilka minut, podbrzusze a potem lewy jajnik...
Teraz nic, leżę... żadnego plamienia.
Oj współczuję Ci, do kiedy zostajecie?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry