Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To 2tab 50 ,dwa razy dziennieNie mammmam tylko ibuprom i pyralgine, wiem, że nie można :/ luteine od razu wzięłam i przestało boleć.
Przykro mi oby było dobrze pisz nam skarbie,trzymam mocnoJestem w szpitalu. Miałam plamienia. Ciąża jest wczesna. Zostaje do wtorku.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj współczuję Ci, do kiedy zostajecie?To tu wiochamasakra jakaś... bo to nie centrum tylko jakieś zadupie bardziej, już dziś mój narzekał, że ostatni raz w takiej wiosce bo tu najbliższy sklep czynny do 21 jest 3km stąd...
Mój przerażony, poplakal się, jest zły na siebie, że wypił...
Ból naagle, siedziałam i jadłam, weszłam na górę i już ledwo do łóżka weszłam... trwał kilka minut, podbrzusze a potem lewy jajnik...
Teraz nic, leżę... żadnego plamienia.
Ojoj co się dzieje?Jestem w szpitalu. Miałam plamienia. Ciąża jest wczesna. Zostaje do wtorku.
Jestem w szpitalu. Miałam plamienia. Ciąża jest wczesna. Zostaje do wtorku.
To super dawka,możesz jeszcze duphaston dołożyć 2*1@Docia1975 luteine biore 2x1 100 codziennie, tak mam prrzez lekarza zalecone... dzisiaj wzięłam dopiero po tym bolu...
@mfifi04 teraz jestem jeszcze bardziej przerażona...trzymajcie się dzielnie!!! :*