reklama
Ewunka
Fanka BB :)
A czy po 35 roku zycia mogą zapłodnić wiecej niz 6 zarodków? Czy to jest limit niezależnie od wieku?
Po 35 rz wszystkie czyli całe przedszkole.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ewunka
Sprawdzę w domu ale nie wiem czy tam są takie szczegóły to HiszpaniaDziewczyny a jak t jest z badaniem wit D. Miałyście robione to na formę1,25 czy na 25? Bo ja zrobiłam na własna rękę na 1,25 a teraz wyczytałam ze raczej sie robi na formę nieaktywna czyli ta 25 zeby określić wysycenie organizmu bo ta 1,25 jest wąchająca, ma kurtki okres półtrwania i nie daje informacji jakie ma sie zapasy wit D i jak suplementowac. Co wam zlecali lekarze?
Dziewczyny piszecie, że po 35 roku życia zapladniają całe przedszkole, a wcześniej tylko 6. To co robią z pozostałymi? Ja w maju będę miała 34 lata, wie łapię się na te 6? Jesteśmy po terminacji z powodu wad genetycznych. Czy jest jakaś możliwość jakoś sprawdzenia zarodków pod tym kontem. Bardzo boję się powtórki, Ale chęć posiadania dziecka jest silniejsza...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
NieAntykoncepcja jest przy dlugim protokole
Ja przy krótkim z antagonista też mam antyki
Koniczyna82
Oska no wlasnie mam identyczny wiek I sytuację. Z powodu wady w poprzedniej ciazy robilam PGS zeby zbadac zarodki. I to bylo wskazanie do zaplodnienia wszystkich. Standardowo w takiej sytuacji wszystkie zarodki trzyma sie do 5 dnia, wszystkie zamraza, czeka na wyniki. U mnire z 13 zaplodnionych (w sumie to 15 ale 2 od razu odpadly a po 1dniu bylo juz 10) do formy blastocysty przetrwalo 5, z czego jeden byl z trisomia x. Niestety za badanie zaacilam prawie 10 tyś dodatkowo...Dziewczyny piszecie, że po 35 roku życia zapladniają całe przedszkole, a wcześniej tylko 6. To co robią z pozostałymi? Ja w maju będę miała 34 lata, wie łapię się na te 6? Jesteśmy po terminacji z powodu wad genetycznych. Czy jest jakaś możliwość jakoś sprawdzenia zarodków pod tym kontem. Bardzo boję się powtórki, Ale chęć posiadania dziecka jest silniejsza...
10 tysięcy za samo zbadanie zarodków??? O ludzie. Nie będzie mnie na to stać :-(
Ewunka
BoskoWitajcie. Dziś beta 325. 11 dpt. Skoczyła z 15, 2 w 6 dpt.
reklama
BeataWarszawa
Na pewnoTak jak piszesz te nerwy najgorsze, może uda mi się jakoś je opanować
Bardziej mnie bolały te zastrzyki w brzuch przy stymulacji
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: