reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzięki Kochane za porady pewnie tak zrobię [emoji5]
Jeszcze wezmę sobie miesiąc urlopu i jak nic w miedzy czasie nie wyjdzie wrócę do starej pracy [emoji5]oczywiście omówię jeszcze wszystko w dzisjejszy Walentynkowy wieczór z mężem a nóż może okaże się że nie będę musiała iść na urlop [emoji5] chociaż wydaje mi się ze tak mi to teraz siedzi w głowie ze nic z tego nie wyjdzie pomimo pozytywnego dzisjejszego testu owulacyjnego [emoji5]
Myśl pozytywnie [emoji2] w Naszych głowach niestety rodzą się same czarne myśli,ale będzie dobrze kochana :) wiara czyni cuda...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
DorciaMamaOlka cieszę się, że już jesteś po zabiegu i masz to za sobą. Wracaj szybko do sił, zarówno fizycznie jak i psychicznie :) a zdecydowałaś się na pełne badanie genetyczne czy tylko na określenie płci?

Mfifi04 witaj, przykro mi że i Ciebie to spotkało.
Co do starań to ja po pierwszych dwóch stratach nie musiałam czekać (były to ciąże biochemiczne, także beta spadła i wszystko się samo oczyściło), a po trzeciej stracie (w 16tc) miałam zalecone 3 cykle przerwy, ale już po dwóch lekarz dał zielone światło bo wszystko ładnie się zagoiło. W ciążę zaszłam pół roku po zabiegu.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) A ja kolejny dzień z rzędu spać nie mogę- o 5 oczy jak 5 zł [emoji23] Trzymajcie dziewczyny kciuki za dzisiejszą betę [emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png

DorciaMamaOlka cieszę się, że już jesteś po zabiegu i masz to za sobą. Wracaj szybko do sił, zarówno fizycznie jak i psychicznie :) a zdecydowałaś się na pełne badanie genetyczne czy tylko na określenie płci?

Mfifi04 witaj, przykro mi że i Ciebie to spotkało.
Co do starań to ja po pierwszych dwóch stratach nie musiałam czekać (były to ciąże biochemiczne, także beta spadła i wszystko się samo oczyściło), a po trzeciej stracie (w 16tc) miałam zalecone 3 cykle przerwy, ale już po dwóch lekarz dał zielone światło bo wszystko ładnie się zagoiło. W ciążę zaszłam pół roku po zabiegu.
Tak zdecydowalismy,że robimy pełne badania wraz z określeniem płci :)

Dziewczynki wczoraj bezpośrednio po zabiegu krwawilam jak podczas @ po kilku godzinach tylko widziałam różowe plamienie na papierze...Dziś natomiast nic,zero krwi...Czy to możliwe,że już koniec? Może jeszcze krwawienie wrócić?

Dziewczynki wczoraj bezpośrednio po zabiegu krwawilam jak podczas @ po kilku godzinach tylko widziałam różowe plamienie na papierze...Dziś natomiast nic,zero krwi...Czy to możliwe,że już koniec? Może jeszcze krwawienie wrócić?

Moze Ci wrocic jeszcze plamienie badz krwawienie. U mnie to trwalo okolo 2 tygodnie. Raz leciala krew, raz jakies lekkie plamienia a zdazalo sie, ze nie bylo nic i pozniej od nowa sie zaczynalo.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama

Dokładnie Kochana tak jak pisze Justys u mnie to trwało około tygodnia ale też tak miałam raz mniejsze raz większe krwawienie a czasami nawet nic ☺

Do góry