reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja tylko plamie na różowo i od dwóch godzin skurcze :( macica też się po czymś takim obkurcza?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też po zabiegu to krwawienie było skąpe, różowe ... Trwało ok 1,5 tygodnia... A macica się obkurcza, to normalne...

hchy3e3klmq5cy16.png

Dziewczynki już kiedyś pytałam ale spytam jeszcze raz
Jak to jest z tymi testami owukacyjnymi
I jaki polecacie???
Na pewno nie kupuj przez allegro... ja 1/3 testów z allegro wyrzucałam do kosza bo w ogóle nie działały ;/ jedyny plus ze tanie ;/ ale chyba standardowo najlepszy facelle z rosmama :)

Popieram xssenie - facelle [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry