reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja się na tym malo znam nawet nie siem co to endometrioza. To Twoja pierwsze strata ? Bardzo mi przykro [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tak pierwsza. Jest to podwójna @ jedna jest wydalana a druga zostaje w środku. Powstają wtedy zrosty i to powoduje problemy z zajściem. Jestem po laparoskopi mam usunięte wszystkie zrosty. Więc walczę dalej

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak pierwsza. Jest to podwójna @ jedna jest wydalana a druga zostaje w środku. Powstają wtedy zrosty i to powoduje problemy z zajściem. Jestem po laparoskopi mam usunięte wszystkie zrosty. Więc walczę dalej

3mam za Ciebie mocno kciuki [emoji110] [emoji11] za wszystkie dziewczyny [emoji110] uda się nam nam wszystkim

Jak podziałasz to napewno nie zaszkodzi ;-) A to plamienie...hmm... to bardzo dobry objaw! [emoji110][emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png
Oby Kochana ☺ Byłabym przeszczesliwa jakby się udało ☺ a jeśli chodzi o staranka to pewnie nie ma co robić mijaka ☺☺
Trzymam za nas Wszystkie bardzo mocno kciuki ✊

Dziewczyny a jakie badania najlepiej zrobić przed następnym staraniem? Po poronieniu?

Ja robiłam sobie w tamtym miesiącu tej prolaktyne i progesteron, ponieważ Długo mi się nie udawało zajść w ciążę. I prolaktyne mam podwyższona lekarz powiedział że to jest problemem

reklama
Do góry