reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Emzilka podkolanówek nie dali[emoji20][emoji6] a pewnie by pasowały.
@Paraplu super, że nie było strasznie. Świetnie, że wszystko ok. Oby na kolejnym badaniu też było ok.

A co do mnie to oni chyba mają taką taktykę pocieszania. Gdyby to była ciąża na miejscu to by beta ładnie rosła.

reklama
Super! Ale szybko sie Toba zajeli ;)
To teraz jeszcze jedne badania, tak? Tzn ze zrostow nie ma? ;)
Nie ma [emoji173] zadnych zrostow, polipow, miesakow i co tam jeszcze jest mozliwe. Czysciutenko [emoji16]

Dziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
1487929479-aaaaaa.jpeg

I dostałam takie majty i koszulę..
1487929490-aaaaaa.jpeg
Wreszcie jakas decyzja. Ciesze sie i mam nadzieje, ze wszystko pojdze sprawnie i gladko.

A co do tych seksi majtek to jestem w pracy i ciagle mam je na sobie [emoji23] bo woda moze jeszcze wylatywac.
A po badaniu moj K najbardziej sie przejal tym czy mu nie zamocze tapicerki w aucie [emoji23]
Ciul z wynikiem histero. Tapicerka najwazniejsza [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj test owu pozytywny takze chyba to dziś[emoji15] temperatura jeszcze nie wzrosła. Działamy i czekamy :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
a który dzień cyklu dziś?
no u mnie w sumie powinna już być bo ostatnie cykle były po 26 dni i owu była tak13-15 dc
no ale może ten będzie dłuższy, znowu boli mnie jajnik prawy przy seksie tak tez było w szczęśliwym cyklu no ale się okaże.
testów owu nie robie.

No wlasnie... złe sie czułam :-) i czuje nadal... nawet wypiłam trochę - maciupeńko, ale jednak. Co 2 dni boboseksy
Ale widzisz... Byłaś zajęta i nie skupiałaś się tak na tym. To dużo daje!

Nie ma [emoji173] zadnych zrostow, polipow, miesakow i co tam jeszcze jest mozliwe. Czysciutenko [emoji16]

Wreszcie jakas decyzja. Ciesze sie i mam nadzieje, ze wszystko pojdze sprawnie i gladko.

A co do tych seksi majtek to jestem w pracy i ciagle mam je na sobie [emoji23] bo woda moze jeszcze wylatywac.
A po badaniu moj K najbardziej sie przejal tym czy mu nie zamocze tapicerki w aucie [emoji23]
Ciul z wynikiem histero. Tapicerka najwazniejsza [emoji23]

Juhuu, cieszę się, że macica jak ta lala :) a dowiedziałas się czemu masz takie dolegliwości po stosunku??

A Twój to jak typowy facet, mój też pewnie by się tak samo przejął [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png

Ale widzisz... Byłaś zajęta i nie skupiałaś się tak na tym. To dużo daje!

Juhuu, cieszę się, że macica jak ta lala :) a dowiedziałas się czemu masz takie dolegliwości po stosunku??

A Twój to jak typowy facet, mój też pewnie by się tak samo przejął [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png

W kwestii bolu to mam we wtorek kolposkopie. A potem musze sie umowic na wizyte do gina i pogadac o wynikach. Dopiero wtedy bede cos wiecej wiedziec.

Dziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
1487929479-aaaaaa.jpeg

I dostałam takie majty i koszulę..
1487929490-aaaaaa.jpeg
Wcześniej mówili, że w jajowodzie i cenntymetr brakował a teraz nie wiedzą i będą szukać? Dziwne to ;)
Powodzenia :*

reklama
Do góry