reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To dokładnie tak jak ja [emoji4] I daty i cykl. Ja miałam owu zawsze koło 14-15 dc a w tym cyklu prawdopodobnie 17dc ale na pewno później niż zwykle.
Robiłaś jeszcze jakoś test czy już beta Cię uspokoiła i więcej nie robisz?

O @sylwkaq90 tez tak jak my tylko owu wcześniej, wiec kilka dni do przodu [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam testy tylko paskowe z Allegro, które były dodane do owulacyjnych. I na nich wychodzą bladziochy.
Kupię dziś porządny test i nuro sprawdzę, czy kreski ciemnieją.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Juz nigdy w testy nie uwierzę....i cienie.... musza byc 2 grube krechy tylko wtedy uwierzę.

Zgadzam się z Tobą, ja mam tak samo. Jak to powiedział mój gin, żeby test był pozytywny to obie kreski muszą być takie same. Ja robiłam 4 testy myślałam, że są pozytywne ale druga była jaśniejsza i się okazało, że to była biochemiczna. Po 10 dniach dostałam @.

Juz nigdy w testy nie uwierzę....i cienie.... musza byc 2 grube krechy tylko wtedy uwierzę.
A mi sie wydaje,ze moze mialas ciaze biochemiczna.....mozliwe ze mialas za malo progesteronu lub byla.jakas wada.i dlatego ciaza sie nie utrzymuje....
W kazdym razie przykro mi,bo trzymalam bardzo mocno kciuki.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi sie wydaje,ze moze mialas ciaze biochemiczna.....mozliwe ze mialas za malo progesteronu lub byla.jakas wada.i dlatego ciaza sie nie utrzymuje....
W kazdym razie przykro mi,bo trzymalam bardzo mocno kciuki.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wtedy raczej beta wyszlaby pozytywna, moim zdaniem testy facelle tak, ale owulacyjne, a te ciążowe zostawiają szary cień w miescu gdzie powinien zebrać się barwnik. Miałam to samo z testami easy know i quixx

@queen_b kochanie wydaje mi się, że facelle wychodzą u Ciebie jakk u marc, szara kreska w miejscu gdzie ma się zebrać barwnik, miałam tak z innymi testami które miały taką wadę... ale obym się myliła, kciuki zaciśnięte! :*:*

@shaggy super betka rośnie :)

@queen_b kochanie wydaje mi się, że facelle wychodzą u Ciebie jakk u marc, szara kreska w miejscu gdzie ma się zebrać barwnik, miałam tak z innymi testami które miały taką wadę... ale obym się myliła, kciuki zaciśnięte! :*:*

@shaggy super betka rośnie :)

@Spark kochana dla mnie to tez jakaś wada testu nic więcej ;-) w każdym razie w dwa dni posprzątałam wielki dom rodziców i pomyłam okna oraz narobiłam mnóstwo km spacerem z przyjaciółka wiec coś ta @ ruszyć musi !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się z Tobą, ja mam tak samo. Jak to powiedział mój gin, żeby test był pozytywny to obie kreski muszą być takie same. Ja robiłam 4 testy myślałam, że są pozytywne ale druga była jaśniejsza i się okazało, że to była biochemiczna. Po 10 dniach dostałam @.
Nie jest prawdą że żeby test był pozytywny to muszą być dwie mocne krechy. Nawet na każdej ulotce masz napisane że błędna też jest ciąża. miałam betę 350 a test pokazywał jednak bledsza kreskę. w moczu jest zawsze mniejsze stężenie bety.

reklama
Do góry