reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A tak a propo usg. Ide niebawem ale do lekarza, ktory malo mowi... co oni musza na tym usg sprawdzic ? Przeplywy i ? Te wielkosi brzuszka itp ? Wyucze sie i bede go pytala ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

A tak a propo usg. Ide niebawem ale do lekarza, ktory malo mowi... co oni musza na tym usg sprawdzic ? Przeplywy i ? Te wielkosi brzuszka itp ? Wyucze sie i bede go pytala ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Serce, przepływy dopplerem, nerki, ilość płynu, dojrzałość łożyska, pepowine, obraz mózgu, obraz ust i nosa- czy nie ma rozszczepu, czy nie ma obrzęku skóry, wodniaka karku , obraz klatki piersiowej i płuc, układ pokarmowy, pęcherz moczowy
Z grubsza tyle :)

Serce, przepływy dopplerem, nerki, ilość płynu, dojrzałość łożyska, pepowine, obraz mózgu, obraz ust i nosa- czy nie ma rozszczepu, czy nie ma obrzęku skóry, wodniaka karku , obraz klatki piersiowej i płuc, układ pokarmowy, pęcherz moczowy
Z grubsza tyle :)
Emkamat a co to wodniak karku? [emoji45] Coś z przezierność karkowa związane? Bo przyznam się bez bicia że nie wiem [emoji26]

Ale mnie wszyscy wkurzaja. Jak ktoś sie dowie, że będzie trzecia dziewczyna to robią takie głupie miny i mówią, że szkoda, że nie chłopak. I następny będzie chłopak. Nosz kur już nie wytrzymuje, co to kogo obchodzi.
Jak mi ktoś mówi że szkoda że nie chłopak to mówię że znajomą się spodziewa 3synka na czerwiec i się zamienimy....[emoji12]

010ikw7ip2lmrcv3.png

reklama
U mnie niby nie mówią, że szkoda, że drugi chłopak, ale bardziej się dziwią, że nie zależało mi na córce ;) bo taka prawda, że jakbym mogła wybierać to właśnie drugiego synka chciałam [emoji5]

7u223e3kwboc3bjp.png

Do góry