emkamat10
Fanka BB :)
Potratuje któraś numerem karty rossne, bo ja mam tylko trzy %?
U mnie strasznie leje od wczorajszego wieczora.
Wysłałam Ci priv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potratuje któraś numerem karty rossne, bo ja mam tylko trzy %?
U mnie strasznie leje od wczorajszego wieczora.
Dziewczyny... od pewnego czasu mam mega sucha skore. Wszedzie. Codziennie sie smaruje. Balsamem, oliwka. Moj brzuch jest suchy a teraz widze tez, ze mam suche rece... tragedia jakasco na to ? Moj ukochany nivea ktory zawsze pomagal teraz nie daje rady.
![]()
DziękiWysłałam Ci priv![]()
A tak a propo usg. Ide niebawem ale do lekarza, ktory malo mowi... co oni musza na tym usg sprawdzic ? Przeplywy i ? Te wielkosi brzuszka itp ? Wyucze sie i bede go pytala
![]()
Emkamat a co to wodniak karku? [emoji45] Coś z przezierność karkowa związane? Bo przyznam się bez bicia że nie wiem [emoji26]Serce, przepływy dopplerem, nerki, ilość płynu, dojrzałość łożyska, pepowine, obraz mózgu, obraz ust i nosa- czy nie ma rozszczepu, czy nie ma obrzęku skóry, wodniaka karku , obraz klatki piersiowej i płuc, układ pokarmowy, pęcherz moczowy
Z grubsza tyle![]()
Boska jestesSerce, przepływy dopplerem, nerki, ilość płynu, dojrzałość łożyska, pepowine, obraz mózgu, obraz ust i nosa- czy nie ma rozszczepu, czy nie ma obrzęku skóry, wodniaka karku , obraz klatki piersiowej i płuc, układ pokarmowy, pęcherz moczowy
Z grubsza tyle![]()
Jak mi ktoś mówi że szkoda że nie chłopak to mówię że znajomą się spodziewa 3synka na czerwiec i się zamienimy....[emoji12]Ale mnie wszyscy wkurzaja. Jak ktoś sie dowie, że będzie trzecia dziewczyna to robią takie głupie miny i mówią, że szkoda, że nie chłopak. I następny będzie chłopak. Nosz kur już nie wytrzymuje, co to kogo obchodzi.