reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

reklama
... aż miło MamoAntosia było zobaczyć, że Ty też jesteś :-);-).
Mnie czeka prasowanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, żelazko już się grzeje, ale ja oczywiście ociągam się z tym niemiłosiernie i co chwilkę lookam na BB zamiast zacząć prasować :-D;-)

Oj u mnie też stosy do prasowania, może uda mi się męża zagonić wieczorem:tak:. Albo mu powiem żeby uspał Antosia, napewno wybierze prasowanie, bo uspać Okruszka to nie lada wyzwanie:-D.

Oj u mnie też stosy do prasowania, może uda mi się męża zagonić wieczorem:tak:. Albo mu powiem żeby uspał Antosia, napewno wybierze prasowanie, bo uspać Okruszka to nie lada wyzwanie:-D.

... hehehe :-D, aż zaczynam żałować, że Mateusz tak ładnie zasypia ;-), bo gdyby było inaczej to może mój mąż też wolałby prasowanie :-D:rofl::-D:rofl:.
Fajnie się masz MamoAntosia z tym prasującym mężczyzną :tak::-)

... hehehe :-D, aż zaczynam żałować, że Mateusz tak ładnie zasypia ;-), bo gdyby było inaczej to może mój mąż też wolałby prasowanie :-D:rofl::-D:rofl:.
Fajnie się masz MamoAntosia z tym prasującym mężczyzną :tak::-)
No fajnie fajnie, chociaż czasami wolałabym się zamienić:-D. Czasem dobrze zająć się czymś innym niż tylko opieką nad dzieckiem. Zawsze to jakaś odskocznia;-). Ale niech mu będzie, dzisiaj akurat mu nie zazdroszczę, bo prasowania jest od chol....y i ciut ciut :-D:-p

MamoAntosia - ... :-):-):-)
Karlam - do mnie na szczęście wpada mama codziennie :happy2:, gdyby nie przychodziła to też sobie za bardzo tego wszystkiego nie wyobrażam, bo mąż pracuje do poźnego popołudnia, a Mateuszek zaczyna być w ciągu dnia coraz bardziej wymagający, bo leżenie i siedzenie są już "be" .... gdyż najlepiej i najfajniej jest na wlasnych nóżkach zwiedzać świat np. przy pomocy mamy :tak:
Współczuję Ci bardzo, bo ja już zaczynam się bać tego co wkrótce będzie, patrząc na poczynania naszego szkraba ;-)

Karlam, ja z Antosiem też nie mam kolorowo. Mogę coś zrobić tylko wtedy jak on śpi. Inaczej nie da rady. Jedynie poodkurzać mogę, bo wtedy siedzi cicho i patrzy za odkurzaczem. A jak przestanie brzęczeć to zaczynają się marudy. A i jeszcze miksować mogę, bo też bziuczy i Antoś obserwuje z zainteresowaniem:-p:-D:tak::-);-).

A ja nie prasuję:-D:-D:-D:-D. Układam sobie wszystkie ubranka ładnie w szafkach a prasuje tuż przed ubraniem albo wyjściem! Jako samotna matka nie mogę sobie pozwolić na marnowanie tyyyyyle czasu, ile zajmuje prasowanie stosu rzeczy:-). Wystarczy mi już samo pranie i sprzątanie domu;-):-):tak:.

reklama
Do góry