tak, polecam cos lagodnego, najlepiej naturalnego
reklama

Witajcie dziewczyny!Dzis sie zapisalam i niestety nie przeczytam wszystkich wpisów bo jest ich ponad 950 stron  Jesem w 17tyg i chcialam zapytac czy mila z Was ktoras rwe kulszowa?polecie jakas masc,bo jak czytalam w necie to nic nie mozna stosowac
 Jesem w 17tyg i chcialam zapytac czy mila z Was ktoras rwe kulszowa?polecie jakas masc,bo jak czytalam w necie to nic nie mozna stosowac  Pozdrawiam przyszle mamy
 Pozdrawiam przyszle mamy

Witajcie dziewczyny!Dzis sie zapisalam i niestety nie przeczytam wszystkich wpisów bo jest ich ponad 950 stronJesem w 17tyg i chcialam zapytac czy mila z Was ktoras rwe kulszowa?polecie jakas masc,bo jak czytalam w necie to nic nie mozna stosowac
Pozdrawiam przyszle mamy
Witaj,
Najlepiej takie rzeczy skonsultować z lekarzem albo farmaceutą. Bo zawsze to bezpieczniej. Znasz już płeć Maluszka?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Elmirka82
Fanka BB :)
Ale tu cisza nastala. Gdzie te wszystkie mamy ktore byly takie chetne do konwersacji?
Napisane na XT1039 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu cisza nastala. Gdzie te wszystkie mamy ktore byly takie chetne do konwersacji?
Widać nie mają nic do powiedzenia [emoji6]ale chętnie by poczytały [emoji848]
Drogie Mamusie! Jeżeli macie chwilę czasu, bardzo Was proszę o wypełnienie tej krótkiej ankiety. Pomoże mi ona w napisaniu pracy licencjackiej nt. bólu porodowego 

Ankieta jest kierowana głównie do Pań, które będą/planują rodzić sn. Z góry dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi
 Ankieta jest kierowana głównie do Pań, które będą/planują rodzić sn. Z góry dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi 

Link do: Ból porodowy

karoo-kp
Mama Jagodzianki
zrobioneDrogie Mamusie! Jeżeli macie chwilę czasu, bardzo Was proszę o wypełnienie tej krótkiej ankiety. Pomoże mi ona w napisaniu pracy licencjackiej nt. bólu porodowego

Można dołączyć? TP 23 wrzesień

Można dołączyć? TP 23 wrzesień
No witaj,
Mam nadzieje, że masz ochotę do nas pisać bo ostatnio tutaj dość cicho jest [emoji6]
Ja mam termin na 11 września.
Napisz coś o sobie, to Twoje pierwsze dziecko?
reklama

Millo
Fanka BB :)
Czemu tu tak cicho u Was? Macie jakies zamkniete inne forum czy sie gdzies przenioslyscie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom