reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja w ciązy mialam takie mdlosci do 4 miesiaca Czarna niech kuzynka spyta swojego lekarza moze tez jej cos przepisze i nie bedzie sie meczyla.

Agatka ona już pije jakieś lekarstwa ale nic jej to nie daje i tak pomyślałam że może Wy macie jakieś sposoby bo ona biedaczka strasznie się męczy ami jej tak żal:-):-):-)

Idę sie kąpać;-) Moja pora

reklama
HELLOŁŁŁ..już jezdem kochane...
Rano jak pojechałam,tak teraz wróciłam sobie,heh
BYłąm w szkole,kuzynce małęgo podrzuciłam i pojechałam,umowe podpisaałąm i mam prace na 100% ,na umowie 1444zł brutto czyli 1100 na ręke jakoś...nie jest źle....a ja sie ciesz ebardzo...
Posiedziałąm u kuzynki na kawie do 14,potem do babic,u babci byłą mama moja i wzięła Mateta a ja pojechałąm na miasto sobie jakieś ciuszki kupić,kupiłąm dwie pary sppodni i bluzke....potem do ammy na kawe,obiad,,,a potem do castoramy na frytki poszłyśmyy i otto mój dizonek minął bardzo fajnie,,,był bardzo udany,mam świetny humorek:-D;-):tak::tak::tak::-):-)

Hejooo poczytałąm 2 strone,a ta pierwsza cyztam teraz na bieżaco odpowiadajac,bow szystko mam na dole przy odp...
Ania138 super foteczki,ależ ślicznie wyglądasz w ciazy,to musi być chłopaczek:tak::tak:aa chudzinkaa....ja doczytałąm z ety 44kg ważyłaś,,14kg i ty masz 58 teraz,,ło matko jaka kruszynka z ciebie...
ide Aniu do ciebie na ciastooo:tak::tak:

Leika jakei ciatso robiłaś,podziel sie...:-D;-)

Taa co do ciąży,objawyyy t dla mnie nowość,,ja nic nie miałam,nawet nie podejrzewałam ciąży.nic a nic nie miałam,gdyby nie to ze w 6 miesiącu wyskoczyło mi coonieco brzucha to by nikt nie wiedział,,,,

U mnie cały dzień leje,wieje,,makabra....

Cloe super w szkole...super....

Ania138 masz racje u koleżanki zabalowałam,u babci u mamy.....hahaa

Agatka nom utknęłam u znajomych i rodzinki:tak:;-):-Dja mam duzio znajomych,ale wsyzsyc pracuja,tylko aj bezrobocie.,gdyby nie ta rodiznkaa uuuu i jedna kumela,,,bo reszta pracujee...bo bym zanudizla sie i BB mi te zpomaga....

Widze,ze nocne mareczki sie wsyztskim spdobaly,hehhe
A widze,ze nawet sie za mna stęskniliscie,wszyscy o mnie prawie pisali,ze gdzies utnkelam,haaa:-D:-D:tak::-):laugh2::blink:alez mi miło i super to czytać,,dzięki babiczkiii

Ewcia To ja pierwsza Cię przywitam i pogratuluje :-D:-D, fajny dzionek miałaś :happy2:.
A to prawda 44 kg przy 167 cm :cool2:wzrostu więc jak widać chudzielec ze mnie ale może po tej ciąży coś zostanie chociaż wątpię ale będę się starała.

Ewcia To ja pierwsza Cię przywitam i pogratuluje :-D:-D, fajny dzionek miałaś :happy2:.
A to prawda 44 kg przy 167 cm :cool2:wzrostu więc jak widać chudzielec ze mnie ale może po tej ciąży coś zostanie chociaż wątpię ale będę się starała.
dzieki kochan,jestem taka zadowolona,że szok....jeszcze miesiac odpoczynku i do pracy,,gdzie ta pogoda dla mnie,ahahha
Aniu jejku ja mam 168 i ważyłam 62kg,,mały pulpecik ze mnie był,a teraz wstyd coś napsidać na temat moich kg:zawstydzona/y: a ty to taki szczuplakkk:szok:zazdroszcze tego,,,

Aniu jejku ja mam 168 i ważyłam 62kg,,mały pulpecik ze mnie był,a teraz wstyd coś napsidać na temat moich kg:zawstydzona/y: a ty to taki szczuplakkk:szok:zazdroszcze tego,,,

:-D:-D ja tyle ważyłam jak jechałam rodzić Majkę.
szczuplak, szczuplak i wszyscy życzliwi twierdzą że chora jestem na anoreksję albo bulimię i pewnie o tym nie wiem i powinnam sie iść przebadać :no::wściekła/y:, no pewnie bo to takie choroby że można nie zauważyć :-D:-D:-D:-Dże jest się chorym. A wyniki mam że można pozazdrościć :tak: no teraz mam anemię ale to taki "pasożyt" mnie wysysa od środka ;-):tak::-D:-D:-D

Witam cię Mania213 ja tez jestem z Bytomia :-DDokładnie mieszkam niedaleko lodowiska ;-)Fajnie że ktos jest tzn.był z moich smieci :-):-):-)Wcześniej mieszkałam na Miechowicach to taka sypialnia Bytomia ;-)a teraz juz 4 lata mineły jak mieszkam w centrum ;-)Jeszcze raz cię witam i pozdrawiam wszystkich pa:-)

Moje dziecko jeszcze nie spi ale juz ja wlsnie ide usupiac:tak:Ja obecnie waze 68 kilo a wzrostu mam 176cm.w ciazy przytylam 12 kilo
Ewcia gratuluje:-)fajnie dzien spedzilas jednym slowem:tak:

Czesc dziewczyny :-)
Moja obecna waga to 50 kg a wzrost 163 cm przed ciążą ważyłam 48 kg :tak:Do porodu moja waga wskazywała 63 kg ale mozna powiedziec ze wróciłam do swojej wagi i jest mi tak dobrze :tak::-D
Mała juz spi a ja siedzie na BB tylko ze zaraz bede musiała zwolnic miejsce M bo chce sobie pograć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zawsze jak ma urlop to gra po nocach a potem mu ciężko rano wstać :wściekła/y:Pozdrawiam papa

reklama
Witam nową mamusię!

Ewcia gratuluję kochaniutka :tak::tak::tak::tak: no i dzionek też fajny miałaś :tak::tak::tak:
A dziś jestem na skraju załamania nerwowego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jędrek tak dał mi w kość. Pierwszy raz w życiu był taki niegrzeczny :-:)-:)-( Dobrze, że poszedł już spać bo nie wiem co mogłabym mu zrobić :no::no::no::no: Jestem w totalnym szoku :szok::szok::szok: ktoś podmienił mi dziecko :confused2::confused2::confused2:

Do góry