reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a my mielismy wesele na 120 osób, ale tak chcielismy, rodzinka tylko najbliższa, ale za to znajomych i ogólnie młodych było duzo, bardzo fajnie wspominam, a teraz w sobote idziemy do znajomych i tam będzie prawie cała nasza paczka, która była i u nas :-) a na poprawinach jak już rodzinka się rozjechała i zostali prawie sami młodzi, to orkiestra zrobiła nam koncert rockowy, takie super nam utwory grali, oj... jak fajnie powspominac :-) a jeszcze lepiej jakby to powtórzyc :-)

reklama
Ania 138 super fotki,coreczka sliczna i tez mysle ze podobna do ciebie,moich znajomych coreczki tak jak i moja sa calymi tatusiami.A i widac ze ladny brzuszek masz.Ile przytylas do tej pory w ciazy?
Pycha to super weselisko bylo u ciebie:)A powtorka sie szykuje skoro piszesz ze ta sama paczka bedzie na tym weselu.

Dzięki dziewczyny, no starałam się żeby była podobna do mnie ;-):-D:-D
Sewa w końcu podobno od jednych rodziców wszyscy pochodzimy ;-):-D:-D.
A to już zdjęcia z wczorajszej imprezki ale tylko przy placuszkach bo przy grill`u ma szwagier bo jak pisałam nasz aparat zdechł :no::-D:-D.

Pycha właśnie o to chodzi żeby dużo młodych było i orkiestra była fajna to i 200 osób może być :tak:. A u nas to większość starych grzybów i po co mieliśmy wszystkich spraszać żeby przy stole siedzieli:cool2:.
Iwonka ważę teraz 58 kg czyli przytyłam 14 kg, ale czuję jak bym przytyła 40 :tak:, bo jest dość nisko i ciągnie do ziemi :-D:-D. Mojej siostry córcia też skórka zdarta z tatusia :tak:.
U mnie znowu przeszła ulewa a pod oknem pod samochodem koty się kłócą ale jaki hałas przy tym robią najpierw myślałam że to dziecko płacze.
A teraz słoneczko pięknie świeci można w głowę dostać :blink:

ale ja jakos nie mam chęci na to wesele :-( sama nie wiem czemu :confused:
Humorek wróci i Ci się zachce :tak:

ania super torciki :-)
A jakie dobre :-p:-pten z 8 to węgierski a ten Majki z 3 to jakaś nowość Casate, na budyniu z rodzynkami i wiedzie że kosztował tylko 29 zł i do domu przywieźli z free :-D. Mam jeszcze w lodówce więc zapraszam :-D

W niedzielę mnie nie było, bo byliśmy u rodzinki w Tomaszowie :) Było całkiem fajnie, pogoda dopisała :)

Iwionka - ciasto wyszło pyszne, zrobię je na roczek w sobotę :tak:

Ania - sliczne fotki :)

A ja jestem zła bo Jędrek obiadu nie chce jeść :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:już dwa razy próbowałam go namówić i nic :no::no::no::no: on mi mówi, że on nie będzie jadł bo się bawi :szok::szok::szok::szok::szok: mam nadzieję, że jak zgłodnieje to sam zawoła :tak:

Pycha jak Ci się nie chce iść na wesele, to pewnie fajnie będzie ;-):tak::-D podobno tak jest :-D:-D:-D

Leika witaj!

reklama
Do góry