reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra ja zmykam,kuzynka nie moze ze mna jecghac,ale ja ejj malego podrzucam an pol godiznki i sama skocze do szkoly,dam znaka potem co i jak,narazie,papa

reklama
Cloe ale z WAS fajna rodzinka :tak::tak::tak: Julka jaka mała księżniczna :tak::tak::tak: Ślicznie wyglądacie :tak::tak:a Ty jaka laska jesteś :-)

Ewcia koniecznie daj potem znać co W tej szkole załatwiłaś :tak:

Ania138 Dawidek zarąbisty :szok::szok::szok::szok::szok:

Witam po jedno dniowej przerwie:-)Wczoraj mialam spotkanie rodzinne tzn z tesciami.bylismy na cmentarzu pozniej wspolny obiad na ogrodku pozniej jeszcze pojechalismy na stare smieci zobaczyc jak remont i jak wrocilam to juz nie chcialo mi sie odpalac kompa.Dzis u nas pochmurno,wietrznie i co i rusz kropi deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec siedzimy w domku.A wczoraj jak siedzielismy i liczylismy gosci na slub to suma doszla do 70:szok:Zaraz po czytam co tam na klikaliscie kochaniutkie:tak::-)

Uf doczytalam wszystko:-pwiekszosc stron to nacnych markow:tak::-D:-D:-D
Buziaczek Sliczniusia jest Blaneczka a tak jak zdaje sie ze sewa napisala ze te krostki moga byc objawem alergi pokarmowej lub kosmetyki.:tak:
Cloe Super zdjecia,sliczna corcia i piekne z was malzenstwo:tak::-)
Leika i jak ci wyszla Krowka bo chyba w koncu nuie pisalas nic,albo ja przegapilam:zawstydzona/y::sorry:

Mężuś pojechał :-:)-(, więc jedynym mężczyzną w domu jest kot ;-). Pogoda zwariowała raz leje że świata nie widać :dry: a teraz słonko świeci :cool2:.

Wow cloe ale Ty ładna jesteś :tak::-D, córcia jak mała księżniczka, cała Wasza rodzinka jak malowana.
No Dawidek z piekła rodem ale to nie nasi znajomi, chociaż tak patrząc to by pasowali do profilu bo też porąbana parka ;-).
Ewcia jak nie dam radę to będę "słomianym markiem3" :tak:
:confused::confused::confused: moje dziecko robi kupę, niestety w pokoju bo scoobi leci :confused::confused::confused::eek::eek::baffled::baffled::baffled::baffled: zaraz mi nos odpadnie :-D.
Pierwsze pokażę zdjęcia z działki:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: najpierw muszę je zmniejszyć ( troche im się jakość popsuje )

Iwonka 70 gości to sporo, my mieliśmy 40 i było akurat, ale rodzinki było dość okrojone, my z M chcieliśmy jeszcze mniej ale rodzice zaczęli nosami kręcić :no:.
A to część I działki:

Ania138 fajne foteczki. Już to kiedyś pisałam, ale napiszę jeszcze raz....... ale jesteś podobna do mojej ciotecznej siostry :szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry