reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej.
Majka wstała dzisiaj o 7:30 i zaraz za nowe puzzle które dostała wczoraj się zabrała :-D.
Ja już mężulka trochę spakowałam :-(, pewnie z jakąś godzinkę wróci i pojedzie :-(.
Ewcia, sewa ale Wam się na pogaduchy zbiera :-D:-D, chyba do Was dołączę od dzisiaj :tak::-D
Ewcia ale fajowe miejsce, no Raj!!! :tak::szok::-D:-D
Buziaczek ale Blaneczka jest śliczna, ma bardzo ładne oczki :tak:.

reklama
Witam postanowiłam nadrobic moje zaległości i poczytać co naklikałyście a mam tego naprawde duzo :tak:W sobote byliśmy na piwku ze znajomymi i jak wracaliśmy to Julia biegała i sie przewróciła kolana ma straszne bolą ją nie potrafiła spać wczoraj obudziła sie dopiero o godz 10.30 :szok::szok::szok: Cała niedziele spedzilismy u tesciów na działce mała wyszalała sie z dziadkiem za wszystkie czasy bo tesc był az 6 tyg w szpitalu :dry:Ale juz jest lepiej :tak:Co do tesciów to moge liczyc zawsze na ich pomoc w przypilnowaniu małej jak mam coś do załatwienia :tak:Po urodzeniu małej to przychodzili i nas troche odciązyli przy małej bo na pomoc ze strony mojej mamy to nie mogłam liczyc bo mama juz sie zajmuje dziecimi od siostry bo ona mieszka jeszcze z moja mama choc maja mieszkanie ale ona nie chce z tesciami mieszkac a szwagier juz sie wyprowadziła do swoich rodziców i przyjezdza co wtorej na odwiedziny :szok:Szczerze mowiąc to jak siostra chce ratować swoje małżeństwo to musi sie do nich przeprowadzić ale z mojego szwagra to kawał skurczybyka na dzieci kasy nie daje tylko zmienia auta a szkoda gadać bo ja bym juz dawno go o alimenty podała ale no coz wkoncu siostra ma swoje własne zycie ja tylko moge podziekowac ze mi sie udało mam wspaniałego męża (czasem doje popalic ) i wspaniała córeczke Dzieki bogu :-):-):-)Pozdrawiam papa

Dzień doberek!
Tu nocny marek 1 :-D:-D:-D:-D:-D:-D wstaliśmy dziś o 8:30 ja właśnie kawkę piję i rozmyślam, że muszę zaraz na zakupy iść, a za oknem bida z nędzą :-:)-:)-( wieje, pada, zimnica na całego :-:)-:)-(

Jusia Buziole dla Julki na rozbite kolanka :tak:

Pycha widzę, że humorek dziś dopisuje.... tak trzymaj...... a ja dziś mam muchę w nosie...... jakaś nabuzowana jestem :confused::confused::confused:

Ania138 zapraszamy na wieczorne pisanie będziesz nocny marek3 :-D:-D:-D:-D

A ja kataloguje zdjęcia i jest ich tyle że się gubię :shocked2::cool2:. No i nie wiem które wybrać dla Was :tak:.
Sewa czuję się zaproszona jak dam radę wytrzymać to się przyłączę :-D
Jusia masz rację to są problemy Twojej siostry a Ty ciesz się tym co masz i że masz dobrze a że M czasem daje w kość, co cóż jak każdej z nas ;-):tak::-D:-D.
W czwartek idę na USG może teraz synuś ładnie bedzie pozował do zdjęcia buźką a nie jak ostatnio d...., ale dzięki temu wiemy że chłopczyk:laugh2::laugh2:.
Na wczorajszej imprezce był prawie 5 letni Dawid, dziewczyny co za cham :szok::szok::szok::no:, mój M to miał ochotę go przełożyć przez kolano i ja zresztą też, tatuś jego zajęty imprezowaniem chociaż próbował się nim zajmować jak umiał ale teksty małego :szok: no ręce opadały:
- a Ty co nic nie potrafisz innego tylko siedzieć ( do babci )
- no pij kawkę i do pracy szoruj ( do cioci ), no napewno z domu wyniesione od rodziców:shocked2:
Ciocia mówiła że teraz to jest grzeczny ale pół roku temu to podobno był jeszcze gorszy ale babcia się wzięła za jego wychowanie bo matka to podobno szkoda gadać, za 2 m-ce rodzi ale nie chce tego dziecka i Dawida też już nie chce:szok::szok:
Mój M jak wróciliśmy do domu zaczął szukać innego imienia dla naszego synka bo był tak przerażony tym małym ale go uspokoiłam że to patologia a my naszego Dawidka będziemy oboje kochać i poświęcać mu czas i wychowywać.

Część dziewczyny Nadrobić wszystko co tu napisałyście to graniczy z cudem:szok: Dwa dni przerwy a ja już prawi nie w temacie:szok:
W weekend byliśmy na weselu u mojej kuzynki Imprezka udana trzeba przyznać choć Julcia nie dała się rozbawić do końca no i fasolka w brzuszku zabierała więcej energii niż przypuszczałam Ale i tak się dobrze trzymałam goście w każdym razie byli pełni podziwu dla mnie:tak:;-). Panna młoda wyglądała slicznie, jedzenie dobre lokal całkiem fajny an takie przyjęce weselne (czyli ok. 30 osób idealne) Jeden mankament to takiże sala nielkimatyzowana:szok: ( aja myślałam że to już standard, dobrze że upału nie było) no i orkiestra stanowczo za długie przerwy robiła między kawałkami.Zdjęc osobno nie wkleje bo zajmie mi to dużo wiecej czasu niż mam ale podaję linka http://www.lukasz.vegas.pl/julia13
No jeśli nic nie namieszałam to powinno być dobrze
Ania 31 witaj i tutaj dziewczyny pędzą z postami ale sie wkręcisz:tak:
Ania 138 to sie między znajomymi dzieje:szok:
Narazie kończę papa

Dzień dobry po raz drugii..
Tu nocny mareczek2 sie kłąnia wam...
U mnie też zimno,brzydko i pada...
My juz po śniadnaiu,teraz kawa...jade niedlugo do pracy umow epodpisac,tylko moja kumpela musi mi amlego popilnowac,musz eja poprosic,wlasnie an gg piszemy...
Kurcze tylko czy sie zgodiz i czy ma czas....???

Ania138 ale typ dziecka,,,,kurcze szokk.....a i dawid juz przeszło,,,zawsze imiona sie przyrownuje do osob ktore sie zna,hheehe...i co będziesz nocnym markiem3??
Agatka cot y gadasz,makabra takie drogie...
Jusia helloł..
Sewa miłęgo ogarnaiaia...
Pycha:-)

reklama
cloe kurcze jaka ty laska,chudzinka....a malusia jaka ksieżniczka...no nie moge,wygladasz z mężem,,,oboje wygladacie naa 20 lat,,takie twarzyczki młode.....:tak:super,ze sie dobrze bawiliscie..gdzie ty masz brzuszek ajkiś albo cos z kg??

Do góry