reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mandy33 no wlasnie roznie to bylo raz 30 raz nawet 40 dni.
Eklerkaa no wlasnie nic lekarz mowi ze moze to byc jeszcze za wczesnie i mam przyjsc za 10 dni i powtorzyc bete czy dobrze przyrast
Teraz bede shizowac do jutra ://

reklama
Mandy33 no wlasnie roznie to bylo raz 30 raz nawet 40 dni.
Eklerkaa no wlasnie nic lekarz mowi ze moze to byc jeszcze za wczesnie i mam przyjsc za 10 dni i powtorzyc bete czy dobrze przyrast
Teraz bede shizowac do jutra ://
A teraz zobaczyłam zemasz na prawie koniec grudnia termin. Hmm to na pewno za wczesnie. Będzie dobrze. Zrobisz sobie bete i będziesz spokojniejsza

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........

Dziękuję dziewczynki, co ja bym bez Was zrobiła. Dziękuję za uspokojenie.. Aż tak bardzo mnie nie boli, żeby brać nospe. Ale leżę i oddycham.

Witaj grudniowka :*
Ja dzis bylam na wizycie jak narazie nic nie widac i troche sie zestresowalam ze nic z tego nie bedzie jutro ide powtorzyc bete czy prawidlowo przyrasta juz od tego shizowania zrobilam kolejny test i sa dwie wielkie grubasne krechy ale jednak stres jest ze cos jest nie tak :/
Kiedy u was bylo widac ten pecherzyk?
Który masz tydzień?

Dzieki dziewczyny :*
Ankus 4 tydzien 4 dzien
Trzymam kciuki żeby było dobrze [emoji4]

Ja dziś wróciłam z pracy i tak mi się spać chciało że musiałam się na "chwile" położyć. Obudziłam się o 20:00 [emoji23]
Też tak macie? Rano nie mogę wstać, w ciągu dnia też bym tylko spała.

eikt3e3kkyu0ab38.png

Trzymam kciuki żeby było dobrze [emoji4]

Ja dziś wróciłam z pracy i tak mi się spać chciało że musiałam się na "chwile" położyć. Obudziłam się o 20:00 [emoji23]
Też tak macie? Rano nie mogę wstać, w ciągu dnia też bym tylko spała.

eikt3e3kkyu0ab38.png
Ja bym spała bez przerwy. Wczoraj np. zjadłam śniadanie i poszłam spać do obiadu. Do tego chodzę wcześnie wieczorem spać i przesypiam całą noc. Ginekolog mi powiedziałaś, że taka senność w ciąży jest częstsza jak wymioty, czy mdłości.

reklama
Do góry