reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja dzis po criotransferze. mam dobre mysli :)
Wogole sie nie stresuje i nie mysle o tym jak ostatnio.
Mialam podana kroplowke z tractocile. Ktoras z Was miala? mialam pol godz przed transferem i 3h po.
To teraz pelen relaks do pozytywnej bety [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam podana kroplowke z tractocile. Ktoras z Was miala? mialam pol godz przed transferem i 3h po.

Tak ja miałam ale ja miałam podane troszkę chyba z 2min przed transferem a potem po transferze jeszcze leżałam z 3h...Udało się jestem w ciąży co prawda zagrożonej ale jestem, dobrze się czułam po tej kroplowce.

Pozytywne nastawienie to polowa sukcesu [emoji4] a za drugą mocno trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Mam pytanie bo po iui miałam cp. Czy tobie przytrafila się CP przez Ivf czy naturalne i czy kolejna ciąża już normalna?

Pierwsza ciąża naturalna po 3 nieudanych iui.
Teraz po in vitro ciąża książkowa jak na razie, bez plamien i żadnych przygód , gdyby nie ruchy dziecka i rosnący brzuszek to bym się zastanawiała czy w niej jestem :-) :)

reklama
Do góry