reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też nie mam jakichś spektakularnych objawów...jestem 14dpt i właśnie czekam na trzeci wynik bety

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
U mnie dzis jest 23dpt, pęcherzyk widziałam i boję się żeby nie okazał się pusty...a te minimalne objawy to efekt leków.... :-(

U mnie dzis jest 23dpt, pęcherzyk widziałam i boję się żeby nie okazał się pusty...a te minimalne objawy to efekt leków.... :-(
Też mnie to prześladuje. Ale....Tylko spokój nas uratuje [emoji6]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Ja dzis strasznie płaczliwa jestem.jak nigdy. Nie w moim stylu.
Siedzimy w lodziarni.a tam tato trzyma coreczke na nogach, moze miała z 4 miesiące.patrzylam jak w lusterko. Śliczna była.
Widzę wzrok mojego m i słowa po chwili... tez bedziesz tak trzymała swoje dziecko... oczy mi sie spociły momentalnie.
Musiałam wyjsc [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Niestety wiem o czy mówisz [emoji17] mnie od paru dni dopadła taka deprecha ,ze nawet jak o tym pisze oczy łzami zachodzą [emoji26]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, dziewczyny :)

Wracam po dłuuugim weekendzie :)

Dziękuję za kciuki i za dobre życzenia! Też uważam, że przyszedł czas na mnie zaciążyć :):)

bertha, tak, zaczęłam stymulację od 4.05. Przez cztery dni kłułam się puregonem po 150 jednostek. Dziś mam wizytę i lekarz powie co dalej. Rano też miałam zrobić estradiol na dzisiejszą wizytę. A jak u Ciebie? Jakie masz leki? Jak się czujesz?

Kciuki za twój sukces i za każdą jeszcze czekającą na dwie kreski :)
To koniecznie daj znac po wizycie ile pecherzykow wystartowało :)
U mnie słabo, bo tylko 4. Ale teraz juz jestem spokojniejsza, bylam rano u gina i mnie uspokoil, ze warto teraz podchodzic, bo nigdy nie wiadomo jak kolejna stymulacja pojdzie, a wazne, zeby byly dobrej jakosci.
Takze ja jutro mam punkcje!! :)

Mialam Menopur 225j i w 6dc dolaczony Orgalutran. Wczoraj wieczorem Pregnyl sama sobie podawalam - nic nie bolało i sie balam czy znalazłam ten miesień (bo domiesniowo mialo byc), ale dzisiaj OKROPNIE boli mnie udo w miejscu zastrzyku, wiec chyba jednak dobrze ;) Jak mi polozne podawaly ten zastrzyk w tyłek, to tez mnie potem tak bolało.

Dzisiaj juz nie mam leków, o godz 20 koncze jedzenie i rano o 8 na czczo mam sie stawic w Parens.

I potem stres do środy, kiedy to dostane info ile bylo komorek i ile sie zaplodnilo...

Niestety wiem o czy mówisz [emoji17] mnie od paru dni dopadła taka deprecha ,ze nawet jak o tym pisze oczy łzami zachodzą [emoji26]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi Pixie, że masz doła.... Trzymam kciuki, żeby szybko przeszedł, a przede wszystkim nie narastał.
A jak się czujesz fizycznie? Zaczęliście kolejne podejście? Czy dopiero się przygotowujecie??

reklama
Takze ja jutro mam punkcje!! :)
I potem stres do środy, kiedy to dostane info ile bylo komorek i ile sie zaplodnilo...

Super, super, coraz bliżej!!! Kciuki i te sprawy !!!

Co do ilości jajeczek pobranych to lekarz dawał znać po punkcji. U mnie było tak, że po punkcji musiałam poleżeć trochę a później wizyta u lekarza, który robił punkcję. To on mi potwierdził, że u mnie hiperka, ale powiedział też, że pobrał 20 z czego przynajmniej 14 dojrzałych i nie uszkodzonych.

Do góry