M@gda
Moderatorka
Dziękuję za kciuki i za dobre życzenia! Też uważam, że przyszedł czas na mnie zaciążyć![]()
Pewnie, że już czas. Mało tego, bardzo za ciebie trzymamy kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za kciuki i za dobre życzenia! Też uważam, że przyszedł czas na mnie zaciążyć![]()
U mnie dzis jest 23dpt, pęcherzyk widziałam i boję się żeby nie okazał się pusty...a te minimalne objawy to efekt leków.... :-(Też nie mam jakichś spektakularnych objawów...jestem 14dpt i właśnie czekam na trzeci wynik bety
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Też mnie to prześladuje. Ale....Tylko spokój nas uratuje [emoji6]U mnie dzis jest 23dpt, pęcherzyk widziałam i boję się żeby nie okazał się pusty...a te minimalne objawy to efekt leków.... :-(
Ja dzis strasznie płaczliwa jestem.jak nigdy. Nie w moim stylu.
Siedzimy w lodziarni.a tam tato trzyma coreczke na nogach, moze miała z 4 miesiące.patrzylam jak w lusterko. Śliczna była.
Widzę wzrok mojego m i słowa po chwili... tez bedziesz tak trzymała swoje dziecko... oczy mi sie spociły momentalnie.
Musiałam wyjsc [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To koniecznie daj znac po wizycie ile pecherzykow wystartowałoCześć, dziewczyny
Wracam po dłuuugim weekendzie
Dziękuję za kciuki i za dobre życzenia! Też uważam, że przyszedł czas na mnie zaciążyć
bertha, tak, zaczęłam stymulację od 4.05. Przez cztery dni kłułam się puregonem po 150 jednostek. Dziś mam wizytę i lekarz powie co dalej. Rano też miałam zrobić estradiol na dzisiejszą wizytę. A jak u Ciebie? Jakie masz leki? Jak się czujesz?
Kciuki za twój sukces i za każdą jeszcze czekającą na dwie kreski![]()
Dziewczyny właśnie mam wynik bety: 7dpt 49,8 / 9dpt 145,2 / 14 dpt 1179,43. Chyba jest dobrze, co?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Niestety wiem o czy mówisz [emoji17] mnie od paru dni dopadła taka deprecha ,ze nawet jak o tym pisze oczy łzami zachodzą [emoji26]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję[emoji8] jeden rodzynek[emoji6]Cudo wynik a miałaś jeden czy dwa podane ? Gratuluje [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takze ja jutro mam punkcje!!
I potem stres do środy, kiedy to dostane info ile bylo komorek i ile sie zaplodnilo...