Ilona 88
Fanka BB :)
HejHejco u Ciebie ? Jak wyniki prenatalnych i pappa ? Który to już masz tydzień.? Dalej lezysz.? Czy krwiak poszedł w cholere.?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejHejco u Ciebie ? Jak wyniki prenatalnych i pappa ? Który to już masz tydzień.? Dalej lezysz.? Czy krwiak poszedł w cholere.?
Hejna usg prenatalnym wszystko dobrze ,a wyniki pappa mam do odebrania 12 stego , ale mam wizytę 16stego to odbiorę i na usg do mojej gin. Krwiak jeszcze jest , ale bez zmian świeżych i mam jeszcze lezeć. Dziś z OM 13 tydz. A z usg trochę dalej
a jak u Ciebie? A i prawdopodobnie drugi synek będzie
![]()
A chodzisz dalej do Invicty? Maluszek się pewnie tak ułożył , że Ty mogłaś nie zobaczyć, a lekarz napewno widział że wszystko okSuuper ja mam pobranie krwi na pappa 18 maja a prenatalne 24 maja w środę będzie u mnie skończony 11 tydzień. Mam nadzieję że za późno nie będzie na te badania bo mój gin zaczął właśnie urlop i niestety wcześniej nie może. Jestem lekko poddenerwowana bo na ostatnim usg nie widziałam lewej rączki maleństwa ale jak wstawiłam dziewczynom na grudniowych mamach to widziały więc tego się trzymam. Cieszę się bardzo że u Ciebie dobrze oby tak dalej. Ja też bym mogła mieć synka lub corcie-obojętnie byle zdrowe![]()
A chodzisz dalej do Invicty? Maluszek się pewnie tak ułożył , że Ty mogłaś nie zobaczyć, a lekarz napewno widział że wszystko okja robiłam usg i krew tego samego dnia , ale lekarka co mi robiła to miała urlop i dlatego tak długo na ten wynik muszę czekać.
Ja dalej do Invicty chodzę i będę do końca ciąży , jak byłam w pierwszej ciąży to też do samego końca chodziłam .Ale ja mojej lekarce ufam i nie mam aż tak daleko .Nie już nie chodzę ostatnio byłam u dr Glodka w 8 tyg.kazał się zapisać do "zwykłego " gin .Wybrałam lekarza prowadzącego i on już dalej mnie pokierowal morfologia., mocz, badanie piersi mam do niego zaufanie i myślę że gdyby coś widział to by mi powiedział a nie kazał czekać do prenatalnych. Mam taką wielka nadzieję. Widzisz ja pappa robię tydzień prędzej i 24 .05 lekarz mówił że już mogę odebrać po drodze wyniki i ze podczas usg wprowadzi do komputera czy jakoś tak i ze wszystko będę wiedziała. A Ty dalej Invicta.?
U nas wszystko Oki widzieliśmy rączki nóżki ruszają ślicznie nimi. Kolejna wizyta za 3 tygodnie.