reklama
Mumusia_Muminka
Fanka BB :)
Nam w szpitalu kazali przyniesc Emolium dla coreczki - a była wczesniakiem z bardzo cieniutka skóra. Wiec tez nie rozumiem w jaki sposób emolienty mogą szkodzic....
Na szkole rodzenia było to tłumaczone w ten sposób, że zbytnie nawilżanie dziecka powoduje zapychanie ujść gruczołów przez co łatwiej tworzą się potówki i inne zmiany skórne - to był pierwszy argument a drugi to taki, że zbytnie natłuszczanie specyfikami powoduje "rozleniwienie" skóry i gruczołów przez co później ciężko skórze się samej naturalnie natłuścić. Jak to mówią narząd niewykorzystywany zanika
Mumusia_Muminka
A z tymi torebeczkami to super pomysł, na pewno skorzystam !! Dzięki Katja i Emol!!
Katja.
Ciesze sie ze sie na cos tu przydałamA z tymi torebeczkami to super pomysł, na pewno skorzystam !! Dzięki Katja i Emol!!
Dziewczyny czy ktos tu moze jest z Kołobrzegu?
Mamusiu Muminka na metce jest 0-6 i od ramienia do dołu ma 65cm od paszki w dol 52cm a szerokość pod paszkami 30cm. Fajowe zakupy.
Katja elegancko to wygląda. Ja czekam na ostatnie paczki i też już pakuje
ja mam snapy z IKEA. O takie jak Emol.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Katja elegancko to wygląda. Ja czekam na ostatnie paczki i też już pakuje
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Hejka
woreczki strunowe czy jakiekolwiek inne są super pomysłem - chciałabym zwrócić honor Kasiulce która pierwsza o tym tu napisała
dzięki czemu też je mam
a swoją drogą nie wiedziałam że są większe, ja mam oczywiście 4 rodzaje ale największe na 2,5l
Wczoraj wpadłam do c&a i upolowalam parę słodziakow
)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj wpadłam do c&a i upolowalam parę słodziakow
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Katja.
Dziewczyny, ja z takim zapytaniem. Jakie majtki nosicie teraz gdy brzuchy sa duze ? Czy macie jakies ciazowe specjalne pod brzuch np canpol? Kupilam juz kilka roznych par to na targu to w sklepie i wszystkie mi nie pasuja
mam jedne co mi odpowiadaja ale nie ma ich juz wiecej a trzy pary prac w kolko to masakra mi na wakacje teraz 
Ja tak samo, nosze te same cały czas. Jedynie 2 czy 3 pary zrobiły się za małe w obwodzie bioder
to ich nie noszę, a reszta chyba miałam taki krój że są wystarczająco nisko że brzuch nie przeszkadza. Może więc takich na bazarku poszukaj, bo moje wcale nie są jakieś ą ę firmowe -żeby nie były to "spadochrony" pod pępek, tylko figi zakrywające z przodu tylko wzgórek.
reklama