reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
No to mamy tak samo. Też mam torbiel 4cm na lewym jajniku. Podobno do 16 tyg może się wchłonac.Nadzerka? tez mam, i to nic groznego. Dzisiaj pytalam.
Niestety, mam tez torbiel wielkosci 4cm na lewym jajniku. ;(

kingaa25
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze tak bedzieNo to mamy tak samo. Też mam torbiel 4cm na lewym jajniku. Podobno do 16 tyg może się wchłonac.
![]()
Pani doktor mnie uspokoila. Chociaz wspomniala tez cos o operacji w 2 trymestrze jezeli sie nie wchlonie. Niezbyt fajna wizja... No ale nic, jestem dobrej mysli.
Kate.0oo
Jest nadzieja, powtórz w tym samym laboratorium. Trzymam kciuki :*
U mnie wzrost jest na poziomie 81,5%. Ale jak robiłam w 24 i 26 DC to wzrost był prawie 500%. To tempo chyba później trochę spada też... Czy nie?
Tak potem spada
A jesli na
Tak nadzerka to nic strasznego ☺ też niestety mam. jednak na tak wczesnym etapie ciąży raczej nic z tym nie robią. Moja pani dr jeszcze wspomniała ze przy nadzerce mogą wystąpić plamienia.
A czytalam ze po porodzie ona zanika czy mozna jakos ja wyleczyc ?
Moja pani dr powiedziała ze nie ☺ i ze mam się nie martwić ☺ wiec Ty też nie musisz się obawiać ☺ pamiętaj tylko żeby zapytać lekarza na następnej wizycie co i jak to porównamy opinie i zalecenia naszych lekarzy ☺
Za dwa tygodnie bede niecale
reklama
Lake882
Wiem doskonale jak to jest ☺ ja też musiałam się skupić żeby zapytać o wszystko co chciałam bo jak zobaczyłam na usg i usłyszałam serduszko to całkowicie się rozstroiłamZa dwa tygodnie bede niecaleto zapytam bo dzis bylam w takin szoku ze glowa mala
![]()