reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Niesamowita---poczekaj poczekajjjjj bedziesz miala swoja dzidzie to zobaczysz co znaczy miec dosc; i nie mowie tego zlosliwie; Iwonka kocha nad zycie swoja mala i ja kocham Oskarka,ale tez casem mam dosc; tego nie da sie opisac, to trzeba przezyc i nie jest to ani odrzucenie ani brak milosci do dziecka; przekonasz sie sama :tak:;-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Tak to prawda,bo zarowno swoje dziecko jak i mojego R. kocham nad zycie.Ale sa chwile ktore czasami ma czlowiek dosc:tak:Sie mowi tak ze by sie ucieklo ale wiadomo ze do tego nigdy nie dojdzie.Tak jak napisala Izabelka ze sama kazda z was majac dziecko zobaczy jak to jest.;-)Takie niby zwykle siedzenie w domu jak typowa kura dpmowa i wychowanie dziecka to jest naprawde meczaca rola kobiety ktora mi daje bardzo duzo przyjemnosci ale sa chwile....:dry:
Irdanowska Dobrze ze juz po wszystkim z tata,teraz to juz bedzie tylko lepiej:tak:
Fifi po powrocie z kina zdaj relacje z seansu:tak:moj bardzo lubi horrory:tak:
ups dziecko mi sie obudzilo,musze leciec.......do pozniej lub do jutra:-)
Ataata na kiedy masz termin porodu,bo nie mam glowy do liczenia?

reklama
Hej! Właśnie niedawno wróciłam z weekendowego wypadu. Przed wyjazdem byłam trochę wściekła, bo zaplanowaliśmy go już dawno, a tu franca @ się pojawiła. Już myślałam, że tu nici z tego teraz będą, ale atmosfera była super. Nawet głupia @ nam nie przeszkodziła i było ekscytująco. Dzidzi nie będzie z tego, ale i tak było super. Jeszcze kiedyś napewno zrobimy sobie taki wypad do hotelu za miastem. Mam nadzieję, że wtedy ta podstępna żmija da nam spokój.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ataata - no taki prezent pod choinkę ;-)
Izabelka - a czemu na główny nie zajrzysz?

Ja dzisiaj pełna radości i optymizmu zobaczyłam dwie kreseczki i mam nadzieje, ze tym razem będzie ok :tak: Tylko mnie coś tak delikatnie pobolewa :-( Za tydzień pójdę do gina i zobaczymy co powie.

O matko Shiraaine :szok::szok::szok:
Ogrome Gratulacje!!! I Ty tak spokojnie i po cichutku o tym mówisz??:szok: Ale szok!!
Widziałam teścik... Kreseczki identyczne jak te moje z kwietnia...
JESZCZE RAZ GRATULUJE i wieżę ,że będzie wszystko dobrze :tak::-)

A mój maluch to bedzie albo swiąteczny (pod choinke) ale ja obstawiam, że przyniesie go mikołaj:-D:tak:

Ata - a co, mam krzyczeć :confused: I tak cosik podziębiona jestem przez remont. Robiliśmy remont naszego pokoju przez ostatni tydzień i chyba mnie coś przewiało, po za tym, ze chwilami to czułam wszystkie mięśnie, bo i sufit trzy razy malowałam i raz ściany, nie licząc zdzierania tapety, zdzierania farby i przesuwania mebli :zawstydzona/y: Dziękujemy oboje ale narazie dmuchamy na zimne żeby nie zapeszyć, więc tak cichutko (na wszystkich wątkach już to obwieściłam i wstawiłam zdjęcie teściku dzisiejszego) :-p

reklama
Idę już spać, bo Marcina dał mi popalić w nocy - był na wieczorze kawalerskim i się ładnie struł. Tak więc miałam pijane maleństwo w domciu - nocowałam u niego, bo mieliśmy jeszcze układać rzeczy, ale mu odpuściłam. Dostał wystarczającą karę - rzygał jak kot przez pół nocy i rano źle się czuł.
Wiem, wiem że teraz muszę uważać.:tak:;-) Ale do gina nie pójdę przed 7 -8 tygodniem, bo ... już za dużo razy bolało :zawstydzona/y: Nie chcę się znowu zawieść. Więc na dobranoc biorę no-spe i wreszcie się wyśpię :dry:

Dobranoc Ataata :tak: i cała reszta ;-)

Do góry